Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a legat patru victorii la rând, Helmuth Duckadam atrage atenţia: "Au perioade de joc foarte slabe. Edi mai are mult de muncă!"

FCSB a legat patru victorii la rând, Helmuth Duckadam atrage atenţia: "Au perioade de joc foarte slabe. Edi mai are mult de muncă!"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani), eroul de la Sevilla, a vorbit despre "efectul" Edi Iordănescu la FSCB şi a spus că, după opinia sa, antrenorul mai are mult de muncă în ciuda faptului că formaţia roş-albaştri au legat victorii. Duckadam a spus că nu e permis ca FCSB să ia trei goluri de la CS Hunedoara (5-3, în Cupa României).

Helmuth Duckadam îi aduce cu picioarel pe pământ pe fanii FCSB: "Au perioade de joc foarte slabe. Edi mai are mult de muncă!"

FCSB a legat patru victorii la rând în toate competiţiile. 6-0 cu Dinamo, 1-0 cu FCU Craiova, 3-2 cu Academica Clinceni în Liga 1 şi 5-3 cu CS Hunedoara în Cupa României, dar Helmuth Duckadam atrage atenţia că Edi Iordănescu mai are mult de muncă pentru a face din FCSB candidată serioasă la titlu.

Fostul mare portar, eroul de la Sevilla, s-a legat de faptul că FCSB a încasat trei goluri de la CS Hunedoara în Cupa României, lucru nepermis pentru o echipă cu pretenţii. "Au legaţi victorii, asta e foarte important pentru moral, dar jocul încă nu merge cum ne aşteptam. Au foarte multe momente, minute, în care nu se regăsesc. Au perioade de joc foarte bune şi perioade foarte slabe.

Nu e permis la o echipă care pretenţii la titlu şi să evolueze ca lumea în Europa să ia 3 goluri de la Hunedoara şi în interval de timp atât de scurt. Au avut emoţii şi cu clinceni. Eu cred că mai are mult de muncă Edi", a spus Helmuth Duckadam, în cadrul unui eveniment.

Helmuth Duckadam o vede pe FCSB pe noul stadion Steaua

Duckadam a vorbit şi despre dorinţa FCSB de a juca pe noul stadion Steaua, lucru care nu i-a fost permis de către Clubul Sportiv al Armatei, care a invitat U Cluj să joace un meci de rugby pe stadionul mare doar ca FCSB să nu poată închiria arena din Ghencea. "Sunt atâtea discuţii cu Stadionul Steaua, eu cred că până la urmă această problemă se va rezolva. Probabil nu anul acesta, dar eu cred că de la anul şi FCSB şi oricare echipă care îşi permite financiar poate să evolueze acolo", a mai spus Helmuth Duckadam.

Afla mai multe despre: duckadamfcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare