Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a luat de la aeroport un jucător care trebuia să meargă la o altă echipă din Liga 1: ”Nu e prima dată când se întâmplă”

FCSB a luat de la aeroport un jucător care trebuia să meargă la o altă echipă din Liga 1: ”Nu e prima dată când se întâmplă”

Superliga

Comentarii

Un jucător care se înţelesese cu o echipă din Liga 1 a fost, până la urmă, luat de la aeroport de oficialii FCSB-ului. Ante Vukusic trebuia să vină în România pentru a semna cu Sepsi, dar s-a răzgândit şi a rămas în Bucureşti, unde a semnat cu FCSB.

FCSB l-a transferat zilele trecute pe Ante Vukusic, un atacant croat care anul trecut a fost golgheter în campionatul Sloveniei. Jucătorul în vârstă de 29 de ani îşi luase bilet de avion pentru România, dar pentru a semna cu Sepsi. Până la urmă a fost întâmpinat la aeroport de oficialii FCSB-ului.

A fost luat de la aeroport de FCSB după ce se înţelesese cu o altă echipă din Liga 1

Ante Vukusic a fost dorit de FCSB şi în sezonul trecut, însă bucureştenii n-au reuşit să ajungă la un acord cu NK Olimpija, club care îl avea sub contract. În plus, jucătorul n-a fost atunci mulţumit nici de oferta pe care a primit-o de la FCSB.

Între timp, lucrurile s-au schimbat şi Vukusic şi-a dorit o aventură în România. Cei de la Sepsi au încercat să profite de situaţia contractuală a jucătorului, care era în ultima parte a înţelegerii cu NK Olimpija. Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi, susţine cu Vukusic şi-a dat acordul să meargă la echipa din Sfântu Gheorghe şi i-a cumpărat bilet de avion.

Însă lucrurile s-au schimbat pe ultima sută de metri. Cei de la Sepsi se pregăteau să-l aştepte la aeroport, dar Vukusic s-a răzgândit şi a ales oferta pe care între timp o primise de la FCSB. A venit astfel în România cu bilet cumpărat de Sepsi, dar la aeroport a fost întâmpinat de cei de la FCSB. Pus în faţa faptului împlinit, Cornel Şfaiţer spune acum că este resemnat cu decizia lui Ante Vukusic:

”Vukusic, din ce ştiu, a fost jucătorul dorit de cei de la FCSB şi în sezonul trecut, când a avut un campionat foarte bun şi a marcat 26 de goluri. E adevărat că noi am intrat în negocieri cu dânsul chiar după... de acum 2-3 săptămâni, de la venirea din vacanţă, şi-a dat acordul de principiu, a semnat un precontract, trebuia să-l luăm de la aeroport miercuri şi marţi seara am fost anunţaţi că nu va mai face deplasarea la Sfântu Gheorghe, şi a luat decizia să meargă la altă echipă.

După care am fost anunţaţi de agentul lui că l-au preluat cei de la FCSB. A fost opţiunea lui, dacă n-a venit cu sufletul deschis, e clar... noi am luat biletul, asta a fost decizia jucătorului, până la urmă nu e prima dată când se întâmplă. Dacă venea cu sufletul deschis, era binevenit, aşa a fost să fie, nu rămâne decât să vedem dacă va confirma la FCSB şi ne vom întâlni în campionat, vom vedea dacă a fost o decizie bună sau rea”,
a declarat Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport.



Imediat după ce a semnat cu FCSB, Vukusic a explicat motivul pentru care s-a răzgândit în ultimul moment: ”Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut şi alte opţiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine”.

Afla mai multe despre: cornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare