Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a luat viteză degeaba? ”Gigi Becali ar putea să strice totul la un moment dat. Dacă mă uit la anii trecuţi, a stricat de fiecare dată” | EXCLUSIV

FCSB a luat viteză degeaba? ”Gigi Becali ar putea să strice totul la un moment dat. Dacă mă uit la anii trecuţi, a stricat de fiecare dată” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a reuşit o nouă victorie în Superligă şi este cu un pas mai aproape de visul aşteptat din 2015: titlul în Superligă. Dar, cu toate că ar avea cel mai bun lot la dispoziţie, echipa ar putea fi sabotată chiar de finanţatorul ei.

FCSB a făcut spectacol total cu Sepsi la Sfântu Gheorghe. Vicecampioana din Superligă i-a dezmembrat pe covăsneni, cărora le-a dat cinci goluri.

Chiar dacă şi Sepsi a reuşit să dea două goluri, aceasta a oferit în general o replică slabă bucureştenilor.

Spre deosebire de FCSB, care a jucat la mijlocul săptămânii, cu Hermannstadt, Sepsi a avut la dispoziţie o săptămână să pregătească duelul de acasă cu vicecampioana, dar tot degeaba.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Şut, Olaru, Coman, Octavian Popescu şi Djokovic, iar pentru Sepsi au înscris Safranko şi Alimi.

Astfel, cea mai spectaculoasă partidă a etapei cu numărul 10 din Superligă a fost comentată la emisiunea ”Minutul 91”, de analiştii Orange Sport.

Constantin Zotta a luat cuvântul: ”Meciul ăsta mi se pare încă o dovadă că FCSB-ul anul ăsta ne arată tuturor că are echipă şi bancă. Nu ştiu ce antrenor au, cine este, cine face echipa, dar ne arată că poate să câştige fiecare meci, indiferent ce echipă bagă în teren”.

Jurnalistul Bogdan Cosmescu a intervenit: ”Când ai şanse mai mari să o baţi: când joci deschis sau când încerci să stai închis şi să-i surprinzi pe contraatac? Mai are cineva jucători în Superligă precum Coman, Octavian Popescu, Darius Olaru, ca talent, ca tehnică?”.

Poate fi din nou Gigi Becali cel care o opreşte pe FCSB să nu ia titlul?

Basarab Panduru consideră că singurul impediment care ar sta şi în acest an în faţa FCSB-ului în lupta la titlu este însuşi patronul ei, Gigi Becali.

”Dacă mă uit la ce s-a întâmplat anii trecuţi, Gigi Becali ar putea să strice totul la un moment dat. Nu ştiu când, dar a stricat de fiecare dată. 

Acum, cu toate invenţiile astea: pui pe cine vrei unde vrei şi tot sunt cei mai buni. Nu ştiu dacă anul ăsta mai poţi să le faci ceva cu toate alea ale lui. E greu să cred. 

Şi aici mă gândeam că vor avea probleme, cel puţin din punct de vedere fizic. Zici că au venit după o săptămână de cantonament. Aşa a părut. Oamenii ăştia au părut super-odihniţi la meciul ăsta”, a conchis Panduru.

FCSB conduce detaşat clasamentul din Superligă, cu 25 de puncte acumulate. Următoarele clasate, CFR Cluj şi Rapid, au 19, respectiv 18 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliminutul 91 

viewscnt
Articole similare