Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a pierdut o "perlă". L-a refuzat pe Becali şi semnează în Italia!

FCSB a pierdut o "perlă". L-a refuzat pe Becali şi semnează în Italia!galerie foto

Stranieri

Comentarii

Vlad Dragomir (22 de ani), unul dintre fotbaliştii care au făcut România mândră la EURO 2019 U21, e la un pas de o nouă echipă. Mijlocaşul a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, însă se pare că a refuzat oportunitatea de a ajunge la echipa roş-albastră, chiar dacă e liber de contract în prezent. Dragomir e dorit tot în Italia, în Serie B, de Vicenza.

Vlad Dragomir l-a refuzat pe Becali şi semnează în Italia! FCSB a pierdut o "perlă"

Fost junior la Arsenal, după ce "tunarii" l-au cumpărat de la ACS Poli Timişoara, Vlad Dragomir a jucat în ultimii ani în Serie B, la Perguia şi Virtus Entella. Ultima echipă l-a lăsat liber de contract, însă se pare că are în continuare căutare printre echipele din eşalonul secund din "Cizmă".

Potrivit celor de la calciogrifo.it, care citează Calciomercato, fotbalistul pe care Gigi Becali l-a dorit la FCSB - dar s-a ales cu un refuz -, este dorit cu insistenţă de Vicenza, o echipă din Serie B. Sursa citată scrie doar despre intereul echipei italiene pentru Vlad Dragomir, însă nu precizează nimic despre oferta pe care i-ar fi făcut-o internaţionalului de tineret.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Dragomir în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 - patru cluburi are până acum în CV Vlad Dragomir, în doar câţiva ani de la debutul în fotbalul profesionist

Gigi Becali l-a vrut pe Vlad Dragomir la FCSB

În privinţa lui Vlad Dragomir au apărut, acum un an, speculaţii că ar fi dorit de Gigi Becali la FCSB. Atunci, patronul de la FCSB căuta un mijlocaş central de viitor care să intre în echipă şi să joace imediat bine, iar presa din Italia a scris că Dragomir este pe "radarul" său. Atunci, FCSB n-a fost singura echipă interesată de serviciile lui Vlad Dragomir, care în cele din urmă a refuzat şansa de a semna cu FCSB şi şi-a continuat cariera în Serie B, după ce fosta sa echipă, Perugia, a retrogradat în Serie C.

Vicenza este patronată de un miliardar

Renzo Rosso este omul care a preluat-o pe Vicenza la finalul sezonului 2017-2018. Fondatorul brandului ”Diesel” este cel care conduce grupul OTB, o marcă uriaşă în zona accesoriilor fashion. Cu peste 6.500 de angajaţi, Rosso are o avere estimată la aproape 3 miliarde de dolari şi deţine branduri importante în lumea modei. Pe banca tehnică, Vicenza îl are pe Domenico di Carlo, fost antrenor la Parma, Sampdoria, Chievo sau Cesena. Este un fost mare jucător al clubului, cu aproape 300 de meciuri la nivelul primei echipe. În această vară, Vicenza i-a adus pe Luca Crecco de la Pescara, Davide Diaw de la Monza şi Marco Calderoni. Davide Diaw a devenit şi cel mai bine cotat fotbalist din lot, cu o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: vlad dragomir transfer italiavlad dragomir transfer vicenzavlad dragomir refuz fcsbvlad dragomir refuz gigi becalivlad dragomir gigi becalivlad dragomir oferta vicenza 

viewscnt
Articole similare