Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a primit o ofertă din Serie A pentru unul dintre golgheterii echipei: ”Împrumut cu opţiune de cumpărare”

FCSB a primit o ofertă din Serie A pentru unul dintre golgheterii echipei: ”Împrumut cu opţiune de cumpărare”

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o ofertă de la o echipă din Serie A pentru unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1.

FCSB este echipa care a doborât toate recordurile când a venit vorba despre jucători pe care i-a vândut în străinătate. Gigi Becali a preferat să investească în transferul de jucători tineri, pe care să-i revândă pe sume mult mai mari şi planul său a avut succes până acum.

Şi în acest moment, FCSB are în lot mai mulţi jucători care ar putea fi interesanţi pentru echipele din Europa. Pentru unul dintre ei FCSB a primit deja o ofertă, din Serie A.

Ofertă din Serie A pentru un jucător de la FCSB: ”Ascensiunea lui nu este întâmplătoare”

FCSB are în lot un jucător foarte interesant, de mare perspectivă, care a în acest sezon a prins tot mai multe minute. Este vorba despre Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica.

În vârstă de doar 18 ani, Ianis Stoica are o creştere constantă şi îşi face din ce în ce mai mult loc în grupul jucătorilor importanţi de la FCSB.

În acest sezon, Ianis Stoica este al doilea golgheter al FCSB-ului, în Liga 1, cu 3 goluri marcate, în spatele lui Octavian Popescu şi Claudiu Keşeru (ambii cu câte 4 goluri înscrise).

Ascensiunea sa a atras deja atenţia mai multor scouteri din fotbalul european. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit că FCSB a primit deja o ofertă din Serie A pentru Ianis Stoica.

Cernodolea susţine că Bologna l-a vrut sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer defintiiv. Însă Gigi Becali a refuzat această propunere, fiind convins că va câştiga mult mai mulţi bani dintr-un transfer al lui Ianis Stoica.

”Înainte să dea gol de UTA (n.r. meci jucat pe 1 august 2021, scor 1-1), am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opţiune de cumpărare la sfârşitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna. Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul.

Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. Dacă îşi va continua creşterea, cred că va avea o şansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare”, a declarat Cernodolea la GSP Live.

Ianis Stoica este fiul lui Pompiliu Stoica, fost jucător la Steaua şi este un produs al academiei FCSB-ului. În trecut, când era doar un copil, Ianis Stoica a avut o ofertă şi de la academia lui Bayern Munchen, dar a preferat să continue la FCSB.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare