Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciul cu Craiova şi la casele de bilete. Partida e duminică pe Telekom Sport 3, ora 20:30

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciul cu Craiova şi la casele de bilete. Partida e duminică pe Telekom Sport 3, ora 20:30

FCSB

Comentarii

Începând de vineri dimineaţă cei care vor să meargă pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - Craiova îşi pot cumpăra bilete şi de la case.

FCSB - Craiova e cel mai tare meci al etapei a treia din play-off-ul Ligii I. Partida se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Telekom Sport 3, iar roş-albaştrii au un punct în spatele oltenilor înaintea meciului direct. 

De vineri dimineaţă, FCSB a scos la vânzare bilete şi la casele de la Arena Naţională. Preţurile tichetelor sunt următoarele:

Peluza - 10 lei 

Tribuna a doua - Inel Periferic - 40 lei 

Tribuna a doua - Inel Central - 60 lei 

VIP 3 - 50 LEI 

VIP 2 - 75 LEI 

VIP 1 - 100 LEI

Vineri şi sâmbătă programul caselor începe la ora 11:00 şi se încheie la ora 19:00, iar duminică se deschid la ora 10:00, iar biletele vor putea fi achiziţionate până la ora de start a partidei. 

Echipa olteană va veni în Bucureşti cu trenul, la fel ca la ultima partidă directă jucată în sezonul regulat. Atunci meciul s-a încheiat 3-2 pentru FCSB. Craiovenii ar urma să fie susţinuţi de 5000 de suporteri. 

Afla mai multe despre: fcsbcraiovabilete 

viewscnt
Articole similare