Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a renunţat la încă doi jucători. Au semnat cu o altă echipă din Superligă!

FCSB a renunţat la încă doi jucători. Au semnat cu o altă echipă din Superligă!

FCSB

Comentarii

FCSB a renunţat la încă doi jucători din lotul echipei conduse de Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Încă doi jucători au intrat, astfel, pe lista plecărilor de la FCSB din această vară.

După ce a trecut pe lista neagră şapte jucători şi l-a trimis pe Alexandru Musi din nou împrumut la Poli Iaşi, FCSB a mai renunţat la încă doi jucători. Tot sub formă de împrumut, FCSB i-a cedat pe Ovidiu Perianu (21 de ani) şi Ianis Stoica (20 de ani), scrie gsp.ro, care anunţă destinţia celor doi.

Perianu şi Stoica vor juca la U Cluj în sezonul viitor, sub comanda lui Toni Petrea, antrenor cu care clujenii au bătut palma ca urmare a deciziei lui Ioan Ovidiu Sabău de a nu mai continua pe banca tehnică a "Şepcilor roşii". După ce a bătut palma cu U Cluj, Petrea s-a pus pe treabă şi şi-a asigurat serviciile a doi foşti elevi.

Ianis Stoica a mai fost împrumutat de FCSB la U Cluj şi în sezonul trecut, în timp ce Ovidiu Perianu a lucrat tot cu Toni Petrea, la Chindia Târgovişte, echipă retrogradată din Superligă. Cei doi jucători de la FCSB vor fi extrem de utili în lotul lui Petrea mai ales pentru că îndeplinesc criteriul vârstei pentru regula U21, fiind născuţi în 2002.

Ianis Stoica a jucat puţin la U Cluj, 488 de minute în 10 partide, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. De partea cealaltă, Ovidiu Perianu a strâns 22 de meciuri (1.233 de minute) în tricoul Chindiei Târgovişte sezonul trecut, fără gol sau pasă de gol.

 

Afla mai multe despre: ianis stoica fcsbovidiu perianu fcsbfcsb u cluj transferurifcsb 

viewscnt
Articole similare