Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a renunţat la transfer! Gigi Becali îl avea pe listă, dar s-a răzgândit: "Nu ne permitem"

FCSB a renunţat la transfer! Gigi Becali îl avea pe listă, dar s-a răzgândit: "Nu ne permitem"

FCSB

Comentarii

FCSB a renunţat la transferul lui Grigore Turda (24 de ani), fundaşul lui FC Argeş, din cauza preţului piperat pe care-l cere grupea din Argeş în schimbul fotbalistului său. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că echipa sa nu îşi permite să achite un milion de euro în schimbul lui Grigore Turda.

FCSB a renunţat la transfer! Gigi Becali îl avea pe listă, dar s-a răzgândit: "Nu ne permitem"

Grigore Turda, fundaşul comparat de Jean Vlădoiu cu Miodrag Belodedici, a fost pe lista de transferuri a FCSB, dar preţul solicitat în schimbul serviciilor fotbalistului l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească. FC Argeş a cerut un milion de euro pentru a-l lăsa pe Turda la FCSB, însă patronul roş-albaştrilor nu e dispus să plătească.

Becali a anunţat că FCSB nu îşi permite să achite această sumă în schimbul lui Grigore Turda, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1: „El e jucător bun, dar nu mai există interes că nu ne permitem banii ăia. Ne cer 1 milion”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Grigore Turda a semnat cu FC Argeş în iulie 2018, sosit liber de contract, după despărţirea de Pandurii. Fundaşul a jucat 18 meciuri în acest sezon şi a marcat de două ori.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Grigore Turda în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Turda, comparat cu Miodrag Belodedici!

Jean Vlădoiu, preşedintele de la FC Argeş, l-a comparat pe Grigore Turda cu bunul său prieten, Miodrag Belodedici.

„Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie.

Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine.

Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, mai trebuie să lucreze, chiar şi Tofan e un jucător cu calităţi. Dar Turda mi se pare un fundaş central de perspectivă”, declara Vlădoiu, la Pro X.

Afla mai multe despre: grigore turdagigi becalifcsbtransferpret 

viewscnt
Articole similare