Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„FCSB a tăbărât pe arbitru la pauză, a făcut presiuni!” Detalii incredibile ies la iveală după derby-ul din Ghencea

„FCSB a tăbărât pe arbitru la pauză, a făcut presiuni!” Detalii incredibile ies la iveală după derby-ul din Ghencea

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat duelul cu CFR Cluj, scor 1-0, însă meciul a fost umbrit de fazele controversate de arbitraj.

„FCSB a tăbărât pe arbitru la pauză, a făcut presiuni!” Detalii incredibile ies la iveală după derby-ul din Ghencea

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului a făcut acuzaţii grave la adresa celor de la FCSB. Oficialul ardelenilor a afirmat că mai mulţi oameni din staff-ul vicecampioanei s-au dus spre „centralul” Bîrsan la pauza meciului, la vestiare. Balaj e de părere că toată această presiune a fost decisivă, dat fiind faptul că FCSB a beneficiat de un penalty inexistent în opinia sa.

„La pauză îmi spuneau jucătorii şi Panin că oficiali de la FCSB au strigat în drumul spre vestiare către Bîrsan. Au tăbărât pe el. Oficialii lui FCSB au făcut asta, în drum spre vestiare. Atât timp când nu am fost acolo, nu pot da nume. 

Trebuie să se pună un semn de întrebare. Mi s-a comunicat că s-a pus presiune pe arbitru. Mi-a spus Panin, m-a şi sunat. Nu dau nume pentru că nu am fost acolo”, a declarat Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, potrivit Fanatik.

Andrea Mandorlini, scurt şi la obiect după înfrângerea cu FCSB: ”Penalty inexistent! Arbitrul a decis câştigătoarea!”

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a fost supărat pe arbitraj după meciul pierdut duminică, în Ghencea, scor 0-1. Mandorlini a declarat că echipa sa a avut penalti neacordat, în timp ce la Compagno penaltiul a fost văzut doar de arbitrul Marcel Bîrsan.

„Penalty inexistent. Arbitrul a decis partida, nu FCSB! FCSB a făcut o partidă foarte bună, felicitări, dar arbitrul a decis câştigătoarea. A fost penalty la Dawa, şi-a depărtat mâna de corp, în timp ce la ei nu a fost penalti.

Noi am avut prima situaţie de penalti şi arbitrul nu a dat-o. Nu ştiu motivul pentru care nu l-a acordat, deşi braţul este depărtat de corp. Penalty-ul pe care l-a acordat pentru FCSB l-a văzut doar el. E un gust amar. FCSB a început mai bine, apoi noi am avut multe ocazii, a fost o partidă echilibrată, decisă de altcineva, nu de jucători.

La meciurile importante VAR trebuie să decidă, să ajute arbitrajul, iar arbitrul trebuie să se ducă să vadă fazele. El nu s-a dus la nici una să revadă ce s-a întâmplat”, a declarat Andrea Mandorlini.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcristi balajsuperliga 

viewscnt
Articole similare