Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, a treia victorie în meciurile de pregătire! A întors scorul cu Chindia şi s-a impus. Cum a arătat echipa de start şi cine a mai jucat

FCSB, a treia victorie în meciurile de pregătire! A întors scorul cu Chindia şi s-a impus. Cum a arătat echipa de start şi cine a mai jucat

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat încă o partidă de pregătire. În primul amical al verii, echipa finanţată de Gigi Becali s-a impus cu 5-1 în faţa Viitorului Pandurii Târgu Jiu. În al doilea amical al verii, FCSB a câştigat tot la scor, 4-1 cu Concordia Chiajna.

FCSB - Chindia Târgovişte 3-1, într-un meci de pregătire

FCSB a câştigat şi cea de-a treia partida amicală a verii, de această dată împotriva primei divizionare FC Chindia Târgovişte, scor 3-1.

Deşi oaspeţii au condus la pauză, graţie golului lui Daniel Florea, din minutul 33, elevii lui Dinu Todoran au revenit în joc imediat după reluarea partidei, Răzvan Oaidă reuşind să înscrie în minutul 46, din pasa lui Florin Tănase. FCSB a făcut 2-1 în minutul 52, pe aceeaşi filieră: Tănase pasator şi Oaidă marcator. Olimpiu Moruţan a închis tabela două minute mai târziu, cu un gol de generic, din marginea careului.

Echipa de start a FCSB-ului: Vlad - Haruţ, A. Creţu, Vucur, Cordea - Ov. Popescu - Oaidă, Olaru - Moruţan, Tănase (cpt), Oct. Popescu. 

La pauză, locurile lui Vlad, Haruţ, Vucur, Cordea şi Ov. Popescu au fost luate de Straton, V. Creţu, Cristea, Radunovic şi Perianu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Vînă, Stoica, Niţă, Musi, Dumitru şi Pantea.

Următoarea partidă amicală va avea loc miercuri, 7 iulie, începând cu 17:30, împotriva celor de la CS Mioveni.

Afla mai multe despre: fcsbchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare