Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a vrut un jucător de la Dinamo Zagreb. Mihai Stoica a recunoscut | EXCLUSIV

FCSB a vrut un jucător de la Dinamo Zagreb. Mihai Stoica a recunoscut | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că a urmărit un internaţional din Macedonia de Nord pentru a-l aduce la echipă, în urmă cu ceva timp, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat că, la un moment dat, l-a urmărit cu interes pe fundaşul nord-macedonean Stefan Ristovski, ajuns la 31 de ani, actualmente legitimat la Dinamo Zagreb.

FCSB l-a dorit pe Stefan Ristovski

Stefan Ristovski este un fundaş dreapta de meserie, care evoluează foarte bine şi în centrul apărării, mai ales în sistemul cu trei fundaşi centrali. Nu este foarte înalt, 1,80 metri, însă are o viteză foarte bună.

Cel mai probabil, FCSB l-a urmărit pe Ristovski în vara lui 2021, când Stefan a evoluat alături de echipa naţională a Macedoniei de Nord la EURO 2020.

A fost titular şi integralist în toate cele trei meciuri (1-3 cu Austria, 1-2 cu Ucraina şi 0-3 cu Olanda) şi a evoluat pe postul de fundaş central-dreapta, însă nu i-a convins pe cei de la FCSB că ar merita făcută o ofertă către Dinamo Zagreb, club pentru care evoluează şi acum.

  • Stefan Ristovski mai are contract cu Dinamo Zagreb până în vara lui 2025.

Discuţia a pornit de la noua achiziţie a lui Dinamo, Darko Velkovski, un alt internaţional nord-macedonean şi posibilitatea schimbării tacticii la formaţia lui Zeljko Kopic, odată cu venirea acestuia.

Echipa naţională a Macedoniei de Nord o ştim cu toţii. Am văzut-o şi la turneul final, numai în trei fundaşi centrali jucau. Noi l-am urmărit pe Ristovski (n.r. - Stefan Ristovski) într-o vreme.

Probabil şi Dinamo va juca în trei fundaşi centrali. Nu ar fi ceva ieşit din comun”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Stefan Ristovski este căpitanul naţionalei Macedoniei de Nord, în momentul de faţă.
  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Stefan Ristovski, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ristovskimm stoicamacedonia de nord 

viewscnt
Articole similare