Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, acuzată de jocuri de culise înainte de meciul cu Craiova: "E greu să te lupţi trei ani şi să câştigi locul 2!"

FCSB, acuzată de jocuri de culise înainte de meciul cu Craiova: "E greu să te lupţi trei ani şi să câştigi locul 2!"

Superliga

Comentarii

FCSB - Craiova e derby-ul finalului de sezon regulat din acest sezon. Meciul e în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:00.

Oficialii oaspeţilor îşi acuză adversarii de jocuri de culise şi pun scandalul imens făcut după Chiajna - FCSB 0-0 pe seama unor presiuni "cu bătaie lungă" pe care MM Stoica & Co. vor să le pună pe arbitri pentru meciurile din play-off.

Marcel Popescu îi ironizează pe roş-albaştri pentru faptul că nu au mai reuşit să câştige campionatul de trei sezoane şi le transmite că în acest an trebuie să-şi facă probleme şi pentru ocuparea locului doi.

"Mi se pare puţin teatral, puţin demagogic, fals, pune o presiune din asta pe care specialiştii în asemenea zonă şi care probabil e în fişa clubului, că au de rezolvat asemenea chestii. Nu a fost foarte vizibilă, ci cu bătaie lungă. Când faci trimitere la alţii, astea sunt treburi trecute demult. Noi ne vedem de ale noastre, ei îşi văd de ale lor. Drumul lor şi-l fac cu poveştile acestea. În gest de fair-play, Gigi Becali a recunoscut că vrea locul 2 după 15 ani. E o uzură să te lupţi trei ani şi să câştigi locul 2. Acum şi locul 2 stă sub semnul întrebării. Mă uitam cu banca FCSB-ului explodează la orice decizie, ca la comandă. Chestiile astea le-am vazut în 40 de ani de fotbal, am văzut multe", a spus Marcel Popescu la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare