Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB aduce o altă revelaţie a Ligii 1 dacă pică transferul lui Miculescu. Aşteaptă semnul lui Gigi Becali: "E variantă pentru trei poziţii" | EXCLUSIV

FCSB aduce o altă revelaţie a Ligii 1 dacă pică transferul lui Miculescu. Aşteaptă semnul lui Gigi Becali: "E variantă pentru trei poziţii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a analizat situaţia din atacul echipei şi a constatat că lipseşte o piesă importantă din sistemul pus pe picioare de Gigi Becali şi conducători. Se doreşte transferul lui David Miculescu, de la UTA Arad, dar vicecampionii au şi variante de rezervă.

Cine ar putea veni la FCSB dacă pică transferul lui David Miculescu

FCSB e pregătită pentru încă un asalt pentru fotbalistul care ar completa "puzzle-ul" din atacul echipei. Gigi Becali vrea să-l transfere, de la UTA Arad, pe David Miculescu, iar negocierile vor fi dure. 

Echipa din Berceni nu oferă mai multe de 500.000 de euro, în timp ce impresarul Bogdan Apostu anunţa că UTA Arad nu discută sub suma de 1 milion de euro. 

Mihai Stoica a anunţat care e motivul pentru care FCSB îl doreşte pe David Miculescu, fotbalist care s-a afirmat în sezonul trecut. Fotbalistul de 20 de ani ar urma să joace în banda dreaptă a terenului, venit din "linia copiilor". De altfel, e singurul post din atac pe care vicecampionii vor să mai aducă un jucător tânăr, care, în plus, se încadrează şi regulii U21.  

Întrebat unde ar intra Miculescu, dacă mutarea se va oficializa, MM a detaliat.  

"E o întrebare foarte bună. N-aş zice că zona lui e ocupată, dacă vorbesc despre jucătorii născuţi după 2000-2001. El este un jucător de picior stâng. La naţionala de juniori îl vedeam jucând în margine. Ok, nu are o viteză extraordinară, dar e un jucător inteligent şi apare bine la finalizare. Poate fi o variantă de atacant lateral dreapta. 

Avem atacant lateral stânga, vorbesc doar despre copii, doar despre copii, nu despre jucători copţi, ca Florinel Coman, Andrei Cordea, născuţi în 1998-1999", a declarat expertul Telekom Sport. 

FCSB are şi o variantă de rezervă, care nu ar necesita o sumă de transfer, dacă David Miculescu rămâne la UTA Arad. 

Cristi Dumitru (19 ani), jucător împrumutat de FCSB la FC Argeş şi care ţine legătura cu Mihai Stoica, ar putea fi păstrat în lotul lui Toni Petrea, la începutul sezonului viitor, pentru a umple golul din partea dreaptă a atacului echipei. 

"Dintre copii, îl avem în stânga pe Tavi Popescu, atacant central e Ianis Stoica, iar în partea dreaptă nu avem niciun copil. Era Niţă, dar n-a avut parcursul pe care ni-l doream şi ar putea fi David Miculescu. 

Mai e Cristi Dumitru, împrumutat, şi care poate fi o variantă pe oricare dintre astea trei poziţii. Chiar poate fi. A jucat şi număr nouă şi a făcut-o foarte bine", a mai spus managerul general de la FCSB pentru Telekom Sport. 

Gigi Becali e decis să mai aducă şi un fundaş central şi s-a orientat spre un apărător legitimat la Sepsi. 

Afla mai multe despre: david miculescumihai stoicatransferuri fcsbcristi dumitru fcsbtransfer cristi dumitru fcsbtransfer david miculescu 

viewscnt
Articole similare