Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, alungată de pe trei stadioane! "Nu am fost primiţi, asta e România". Unde vrea să joace acum echipa lui Gigi Becali

FCSB, alungată de pe trei stadioane! "Nu am fost primiţi, asta e România". Unde vrea să joace acum echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB îşi găseşte cu greu "casa". Echipa lui Gigi Becali a ajuns să-şi dispute meciurile de pe teren propriu la 60 de kilometri de Bucureşti, la Giurgiu. Mihai Stoica e nemulţumit şi a anunţat ce destinaţie se doreşte.

FCSB nu-şi mai găseşte locul: "E jenant ce se întâmplă în ţara asta"

Arena Naţională, stadionul de la Arcul de Triumf şi Stadionul Steaua s-au închis pentru FCSB, iar Gigi Becali a mutat "casa" la Giurgiu, unde împarte terenul cu Astra. 

"Şi asta e o problemă care ne-a cauzat (n.r. - dificultăţi în campionat). Că am fost alungaţi de pe Arena Naţională. Nu am fost primiţi pe stadionul de la Arcul de Triumf. Stadionul de la Arcul de Triumf, acolo locuiesc, de trei luni de zile, stadionul este terminat şi gazonul este perie. Nu suntem primiţi, că asta e România. Normal, stadionul de la Arc a început să se degradeze, înainte să fie dat în folosinţă. Au început să cadă, ceva de lemn, gen şipci. Asta e România. 

E jenant ce se întâmplă în ţara asta şi nimeni nu răspunde. Dar atât timp cât Ministerul Apărării Naţionale are echipă de fotbal (n.r. - Steaua Bucureşti), de amatori, nu are rost. Şi cheltuie peste un milion de euro pe an, nu e...", a susţinut Mihai Stoica. 

  • FCSB s-a mutat de pe Arena Naţională, după ce pe cel mai mare stadion al ţării au început pregătirile pentru EURO.
  • Federaţia Română de Rugby a făcut presiuni ca arena de la Arcul de Triumf să rămână doar a rugby-ului. 
  • FCSB are interzis pe Stadionul Steaua, acolo unde vor juca "militarii".

MM Stoica: "Vrem să jucăm în Bucureşti"

Managerul general al FCSB a anunţat că pot exista repercusiuni după refuzurile primite: "Nu ştiu noi. Noi vrem să jucăm în Bucureşti. Că vom juca în Ghencea sau pe Naţional Arena, sau pe la Arc, depinde de cei care decid asta. Dar instituţiile abilitate vor acţiona din moment ce ni se cer sume foarte mari pentru a închiria stadioane. Asta e o problemă, dacă refuzi să încasezi o sumă importantă, încalci legea", a mai spus oficialul FCSB. 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicastadionul arcul de triumfstadionul steauaarena nationalafcsbstadion fcsb 

viewscnt
Articole similare