Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, aproape de o lovitură colosală pe piaţa transferurilor! Fotbalistul dorit într-un campionat de top

FCSB, aproape de o lovitură colosală pe piaţa transferurilor! Fotbalistul dorit într-un campionat de topgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi totodată Gigi Becali au ratat un "tun" financiar important în acest start de sezon prin faptul că echipa nu a reuşit să se califice în Europa League, dar finanţatorul "roş-albaştrilor" poate remedia problema prin vânzarea de jucători.

Chiar dacă, momentan, latifundiarul din Pipera nu doreşte să renunţe la "perlele" Tănase, Man sau Florinel Coman, în curtea "roş-albaştrilor" se mai află un "diamant", în persoana lui Cristian Manea. Adus sub formă de împrumut în această vară de la Apollon Limassol, el poate fi marele transfer al FCSB-ului în 2020. 

Ciprioţii au arătat clar că nu se bazează pe Manea, fundaşul dreapta fiind împrumutat două sezoane la rând la CFR Cluj, iar acum la FCSB. Ardelenii nu au dorit să îl cumpere definitiv, iar Gigi Becali poate profita de acest lucru. Clauza pentru un transfer definitiv a lui Manea este de 2 milioane de euro, iar Becali o poate activa vara viitoare. Cu un parcurs bun al echipei în campionat, Manea va reintra mai mult ca sigur în circuitul echipei naţionale, iar 2 milioane de euro nu ar mai fi o sumă chiar atât de mare, din moment ce FCSB ar putea încasa cel puţin dublu. 

CRISTIAN MANEA, DORIT ÎN SERIE A

În vârstă de 22 de ani, Manea este cotat în acest moment la 4 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt, în urma evoluţiilor foarte bune de la Campionatul European U21, acolo unde fundaşul dreapta a fost inclus în echipa turneului. Constănţeanul a fost dorit în iarnă de Chievo, echipă care între timp a retrogradat, dar şi de Bologna. În vară, SPAL l-a dorit pe Manea, însă din motive neştiute, acesta nu a ajuns în Serie A. 

Cum FCSB are "intrare" la cluburile din campionatul italian, fapt demonstrat în vară, când Romario Benzar a fost vândut pentru două milioane la Lecce, un eventual transfer al lui Manea pe bani mulţi nu este deloc exclus, ţine doar de Gigi Becali. Dacă finanţatorul "roş-albaştrilor" va avea încredere în internaţionalul român, FCSB poate da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor vara viitoare. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare