Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, aproape de transferul anului în Liga I. Detalii fabuloase despre negocierile secrete: ”M-am întâlnit cu Becali”

FCSB, aproape de transferul anului în Liga I. Detalii fabuloase despre negocierile secrete: ”M-am întâlnit cu Becali”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost la un pas să dea lovitura pe piaţa transferurilor, dar totul a picat în ultima clipă. Lipsea doar semnătura fotbalistului pe care Becali l-a vrut în fiecare dintre ultimele trei perioade de mercato din Liga I.

Înainte de startul sezonului 2017/2018, Gigi Becali a fost foarte aproape să semneze cu un jucător esenţial de la CFR Cluj.

Ciprian Deac a acceptat oferta venită din partea FCSB-ului, iar contractul a fost foarte aproape să fie înregistrat. Numai că investiţiile masive de la Cluj l-au făcut pe fotbalist să aleagă să continue în Gruia.

Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. M-am întâlnit cu Gigi Becali şi chiar mă bucur că l-am cunoscut. Este total diferit faţă de cum îl vedem la televizor. Are un suflet foarte bun.

I-am explicat motivele mele şi m-a înţeles. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au. Atunci echipa era în insolvenţă şi chiar eram hotărât să plec la FCSB”, a spus Deac pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferciprian deac,  

viewscnt
Articole similare