Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB aproape să-l vândă pe Sergiu Buş! Agentul său a confirmat discuţiile: ”E posibil să plece pe suma cerută de Becali!”

FCSB aproape să-l vândă pe Sergiu Buş! Agentul său a confirmat discuţiile: ”E posibil să plece pe suma cerută de Becali!”

FCSB

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) este la un pas de plecarea de la FCSB.

Atacantul transferat de la Gaz Metan Mediaş ar putea pleca în străinătate, pentru suma pe care o solicită Gigi Becali. Agentul fotbalistului, Bogdan Apostu, a confirmat informaţiile: "Am oferta concreta pentru el din strainatate. Ramane de vazut in urmatoarea saptamana... e posibil sa plece pe suma de transfer. Sergiu n-a fost neaparat la cel mai bun nivel al lui la FCSB, dar cred ca au fost si motive pentru care s-a intamplat lucrul acesta, la faptul ca increderea primita din partea clubului sau din partea antrenorului nu a fost aceea la care se astepta.

E posibil sa plece daca domnul Becali va primi suma pe care a cerut-o, este sub un milion de euro. Cred ca pot sa aduc suma pe care a cerut-o Becali", a spus Bogdan Apostu, pentru Pro Sport.

Sergiu Buş este cotat la 800 de mii de euro. Atacantul în vârstă de 28 de ani a bifat 10 meciuri la FCSB şi a marcat două goluri. 

Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.

  • 2 goluri şi 1 assist a reuşit Sergiu Buş în cele 11 meciuri jucate pentru FCSB. În preliminariile Europa League nu a jucat decât un meci, contra armenilor de la Shirak.
  • 800.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergiu buşfcsb 

viewscnt
Articole similare