Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are emoţii pentru turul doi preliminar din Europa League. Toni Petrea: "Am văzut surprize. Nu există adversari facili"

FCSB are emoţii pentru turul doi preliminar din Europa League. Toni Petrea: "Am văzut surprize. Nu există adversari facili"

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect noul sezon, iar în primele două meciuri oficiale a obţinut două victorii cu acelaşi scor, 3-0, cu Astra Giurgiu şi cu FC Shirak, în preliminariile Europa League.

Până să-şi afle adversarul din turul doi preliminar, Toni Petrea a dezvăluit că, indiferent de numele clubului pe care îl va întâlni, FCSB nu va fi sigură de calificarea în turul următor.

"Uitându-mă pe rezultatele din primul tur preliminar, am observat câteva surprize. Aşa că niciun meci nu e uşor, mai ales cu acest sistem competiţional, într-o singură manşă. Nu cred că poate fi vorba de adversari facili. Ţinând cont de faptul că nu am avut o pregătire aşa cum ne-am fi dorit, ca durată de timp, cred că este binevenită această pauză pentru echipele de club pentru a ne pune la punct" , a declarat Toni Petrea.

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit şi despre Adi Petre, care, în urma transferurilor lui Buş şi Buziuc, nu mai prinde minute la gruparea roş-albatră.

"Adi Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el şi va trebui să intre în teren, va trebui să dea totul pentru echipă" , a mai spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare