Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are în continuare cel mai valoros lot din Liga 1. Ce cotă are lotul campioanei CFR Cluj

FCSB are în continuare cel mai valoros lot din Liga 1. Ce cotă are lotul campioanei CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB înfruntă, duminică seară, liderul la zi şi campioana en titre a Ligii 1, CFR Cluj, în primul meci oficial pentru cele două echipe, în 2020. Partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Gigi Becali a dat lovitura cea mare înainte de CFR - FCSB

Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei, are motive de bucurie înaintea derbiului din Gruia. Clubul său rămâne, chiar şi după plecările masive din această iarnă, cel mai valoros din Liga 1. 32,2 milioane de euro este cota de piaţă a roş-albaştrilor, potrivit experţilor de la Transfermarkt.de, în vizibilă scădere însă ca urmare a “curăţeniei” făcute de Gigi Becali.

În schimb, lotul CFR-ului, club care s-a întărit serios cu Alex Chipciu, Denis Ciobotariu şi Cristian Manea, printre alţii, este în ascensiune, pe site-ul Transfermarkt.de. 30,7 milioane de euro valorează întreg lotul ardelenilor.

Totuşi, CFR Cluj rămâne lider în ceea ce priveşte media de vârstă a jucătorilor. Dan Petrescu are la dispoziţie cel mai experimentat lot, cu o medie de vârstă de 28,6 ani. De cealaltă parte, FCSB este în media campionatului în ceea ce priveşte vârsta, cu o medie de 25,8 ani.

CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Derbiul dintre CFR Cluj şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, s-a declarat surprins de faptul că fundaşul Cristian Manea a ales CFR Cluj după plecarea de la formaţia bucureşteană. Însă Vintilă nu se teme că Manea le va oferi rivalilor informaţii despre tactica din derbiul de duminică.

"Eu ştiu că Manea a reziliat contractul cu noi. Mai departe e problema lui unde merge. E clar că poate divulga anumite lucruri, dar nici nu vreau să vorbesc multe. Am pregătit mai multe sisteme de joc, cred că mai mult bulversează dacă vine cu informaţii.

Eu nu îmi bat joc de jucători. Şi dacă ştiam că merge, îl vedeam pentru că era jucător sub contract cu mine. Dacă eşti om, eşti om până la capăt.

Şi dacă ştiam că pleacă la CFR ce? Nu-l mai antrenam? Îl lăsam prin aeroport sau ce? Personal, da (n.r. - dacă a fost surprins de transfer). Am rămas surprins pentru că ştiu că cei de la CFR au foarte mulţi pe zona aia", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

Nedelcu şi Gnohere, surprizele FCSB-ului pentru derbiul cu CFR Cluj

FCSB a ajuns la Cluj pentru derbyul cu CFR. Bogdan Argeş Vintilă a deplasat în Ardeal cei mai buni fotbalişti pe care îi avea la dispoziţie, inclusiv pe Dragoş Nedelcu şi pe Harlem Gnohere, cei care ar putea pleca în perioada următoare de la vicecampioana României.

"Nedelcu este în lot. Pentru moment nu e plecat, deci nu pot să-mi dau cu presupusul. Harlem este şi el prezent la antrenamente, va fi şi el în lotul care va fi deplasat la Cluj, este posibil să îl vedem şi în teren", a spus Vintilă.

Nu rataţi derby-ul CFR Cluj - FCSB, duminică, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare