Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are interzis în Ghencea! Anunţ războinic din tabăra "militarilor": "Au jucat murdar. Cu răutatea şi aroganţa nu vor câştiga nimic!"

FCSB are interzis în Ghencea! Anunţ războinic din tabăra "militarilor": "Au jucat murdar. Cu răutatea şi aroganţa nu vor câştiga nimic!"

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Bumbescu a readus în prim-plan disputa dintre FCSB şi CSA Steaua, în privinţa noului stadion din Ghencea. Şeful Centrului de Copii şi Juniori al Stelei a lansat un atac la liderul galeriei rivalei, Gheorghe Mustaţă, dar a şi ţinut să reamintească faptul că trupa lui Becali nu poate juca în Ghencea, decât, în cel mai bun caz, în urma încheierii litigiului.

”Au jucat murdar în ultimele luni. A zis un prost (n.r. Gheorghe Mustaţă) că Steaua vrea să mă dea afară, dar nu avea ce face, nu este nimic adevărat. Cum să bage fitile între mine şi Steaua, când eu sunt de o viaţă aici? Am jucat şi am antrenat zeci de ani la Steaua, sunt respectat la club şi lucrurile se desfăşoară normal.

Dar lucrurile astea nu vor rămâne fără urmări. O să se roage şi ei de noi să joace pe noul stadion, dar, cât timp e litigiu, cât timp nu o să respecte deciziile tribunalului, nu o să joace în Ghencea. Au făcut multe declaraţii prin presă, au pus multă presiune, dar nu au ce căuta în Ghencea, în acest moment.

Cu răutatea şi aroganţa nu vor câştiga nimic. Cu bună înţelegere era mai bine. Au făcut multe lucruri urâte, şi în privinţa suporterilor, şi în privinţa stadionului, nu e momentul acum să discutăm, se ştie de ce sunt în stare”, a spus Adrian Bumbescu, conform sport.ro.

Steaua Bucureşti şi FCSB 2 se vor întâlni în prima rundă a returului Ligii a 3-a. Meciul se va disputa sâmbătă 13.03, de la ora 15, pe terenul 5 din Ghencea.

Afla mai multe despre: csa steauasteaua bucureştifcsbgigi becaliliga 3 

viewscnt
Articole similare