Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are "interzis" pe Ghencea şi Arcul de Triumf! Gigi Becali, iritat: "Ne rugăm, ce să facem? Suntem în România!"

FCSB are "interzis" pe Ghencea şi Arcul de Triumf! Gigi Becali, iritat: "Ne rugăm, ce să facem? Suntem în România!"

FCSB

Comentarii

FCSB rămâne "pe drumuri" după ce Arena Naţională va fi preluată de UEFA pentru EURO 2020 şi nu va mai putea fi utilizată la meciurile din Liga 1. Gigi Becali (62 de ani), patronul roş-albaştrilor, caută o "casă" nouă pentru echipa sa, dar spune că FCSB va juca unde va fi lăsată. Stadionul Arcul de Triumf şi Stadionul Ghencea sunt arenele pe care le-a luat în calcul FCSB.

FCSB, "interzis" pe Ghencea şi pe Arcul de Triumf!

Arena Naţională va deveni indisponibilă pentru FCSB de la mijlocul lunii martie, după ce oficialii UEFA vor prelua stadionul pentru a efectua ultimele retuşuri şi pregătiri înaintea Campionatului European. Ca atare, echipa lui Gigi Becali e în căutarea unui stadion pe care să joace meciurile din play-off-ul Ligii 1, dar variantele nu sunt foarte multe.

Gigi Becali a anunţat că FCSB nu e lăsată să joace pe noile stadioane din Ghencea şi Arcul de Triumf şi a lansat ironii la adresa lui Alin Petrache, preşedintele FRR. Omul de afaceri din Pipera a anunţat că FCSB va juca unde va fi lăsată, dacă aceste două variante nu vor putea fi utilizate de către roş-albaştri.

”O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă, acolo o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă să faci. Eu nu mai sunt ăla să mă cert. Jucăm unde ne lasă. Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, el e proprietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă jucăm. Nu stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

Dacă nu va fi lăsată în Ghencea şi nici pe Arcul de Triumf, FCSB poate apela la variantele Piteşti, Giurgiu, Voluntari, Târgu Jiu sau Buzău.

Afla mai multe despre: gigi becalistadionfcsbliga 1arcul de triumfghenceaalin petrache 

viewscnt
Articole similare