Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are "interzis" pe noul stadion Steaua. Peluza Sud, mesaje războinice: "În Ghencea doar noi... Ori război!" | FOTO

FCSB are "interzis" pe noul stadion Steaua. Peluza Sud, mesaje războinice: "În Ghencea doar noi... Ori război!" | FOTO

Steaua

Comentarii

Suporterii de la Peluza Sud a Stelei au luat atitudine după ce s-a scris de mai multe ori în ultima vreme că FCSB ar trebui să fie lăsată să joace pe noul stadion Steaua. Ultraşii au afişat mesaje de ameninţare pentru conducătorii CSA Steaua.

Peluza Sud, mesaje războinice: "În Ghencea doar noi... Ori război!" | FOTO

Mai mulţi specialişti de fotbal s-au exprimat în ultima vreme pe seama subiectului care împarte lumea în două, în România. Să joace sau să nu joace FCSB pe noul stadion Steaua, în Ghencea, având în vedere scandalul dintre cele două părţi şi faptul că există procese pe rol între cele două?

Ultraşii de la Peluza Sud au vrut să se asigure că mesajul lor e bine înţeles de către cei care conduc Clubul Sportiv al Armatei. Luni, suporterii s-au prezentat în faţa stadionului din Ghencea, au afişat measje războinice şi au aprins torţe. "În Ghencea doar noi... Ori război!" şi "Dacă la presiunile oilor cedaţi, în Ghencea niciunul nu mai călcaţi", au fost mesajele grupurilor Vacarm şi Shadows de la Peluza Sud.

FCSB, clubul lui Gigi Becali, a făcut două deja două cereri de a juca pe noul stadion din Ghencea pentru ca echipa să nu mai plece din Bucureşti când Arena Naţională e închisă, dar de fiecare dată s-a lovit de refuz şi a fost nevoită să-şi caute altă "casă". Ultimele două meciuri din Liga 1, de pe teren propriu, FCSB le-a jucat la Buzău.

Afla mai multe despre: fcsbsteauapeluza sudstadionmesaje 

viewscnt
Articole similare