Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ce lovitură! Gigi Becali pregăteşte cel mai tare transfer din istorie: "Intră direct titular!" Şi nu e Ianis Hagi

FCSB, ce lovitură! Gigi Becali pregăteşte cel mai tare transfer din istorie: "Intră direct titular!" Şi nu e Ianis Hagi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pune bazele celui mai tare transfer din istoria clubului FCSB.

Sătul să aştepte ofertele de zeci de milioane de euro pentru Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan, Gigi Becali schimbă placa, în această iarnă. Mai exact, patronul FCSB-ului îşi îndreaptă atenţia către Andrei Vlad, un alt jucător în care şi-a pus, la un moment dat, mari speranţe, dar care l-a dezamăgit aproape de fiecare dată când şi-a făcut apariţia pe teren.

Totuşi, Gigi Becali este decis să îi mai dea o şansă portarului de 20 de ani, care ar urma să devină titularul dintre buturile "roş-albaştrilor". Actualul titular al FCSB-ului, Cristian Bălgrădean, a intrat în ultimele şase luni de contract cu vicecampioana Ligii 1, dar poate pleca încă din această iarnă, după cum Gigi Becali a dezvăluit recent. FCSB are o ofertă de la Omonia Nicosia pentru Bălgrădean. Gruparea cipriotă pune pe masă 100.000 de euro pentru transferul imediat al portarului, dar Gigi Becali cere de trei ori mai mult şi rămâne de văzut dacă cele două părţi vor ajunge la un acord.

  • 20 de ani are Andrei Vlad
  • 400.000 de euro este cota lui Andrei Vlad, conform Transfermarkt.de
  • 30.000.000 de euro speră Gigi Becali să ia pe Andrei Vlad

Gigi Becali pregăteşte cel mai tare transfer din istorie la FCSB. Şi nu e Ianis Hagi

Astfel, Gigi Becali îl va impune din nou în primul "11" pe Andrei Vlad, pe care, cândva, l-a poreclit "Messi al portarilor" şi căruia i-a fixat o clauză de reziliere a contractului cu FCSB de nu mai puţin de 30 de milioane de euro. Ar fi de departe cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului.

Top 5 jucători vânduţi de FCSB

  • 1. Nicolae Stanciu (RSC Anderlecht) - 9,7 milioane de euro
  • 2. Vlad Chiricheş (Tottenham Hotspur) - 9,5 milioane de euro
  • 3. Florin Gardoş (Southampton) - 6,8 milioane de euro
  • 4. Mirel Radoi (Al-Hilal Riyadh) - 6 milioane de euro
  • 5. Bogdan Stancu (Galatasaray) - 5 milioane de euro

Tot de curând, Gigi Becali şi-a exprimat regretul că Ianis Hagi nu a ajuns, vara trecută, la FCSB. Gigi Becali spera să îl aducă la echipă pe fiul lui Gheorghe Hagi şi să obţină o sumă record în schimbul său. "Voi lua 100 de milioane pe el, poate 200!", spunea Gigi Becali, în vară. Acum, patronul FCSB-ului a recunoscut că nu ştie dacă îl mai poate transfera pe Ianis Hagi, care se află într-o situaţie delicată la Genk. Decarul echipei naţionale nu mai prinde nici măcar lotul, odată cu venirea noului antrenor, iar viitorul său este în aer.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare