Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, cel mai valoros lot din Liga 1: ”Asta e cert, trebuie să fim realişti” | EXCLUSIV

FCSB, cel mai valoros lot din Liga 1: ”Asta e cert, trebuie să fim realişti” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report pe Telekom Sport, Iulian Miu a discutat despre lotul FCSB-ului.

O analiză făcută pe transfermarkt dezvăluia că FCSB are cel mai valoros lot din Liga 1. Cei 28 de jucători ai vicecampioanei sunt evaluaţi la 31 de milioane de euro cumulativ, cu două milioane mai mult decât echipa CFR-ului, care dispune însă de 10 jucători în plus faţă de ”roş-albaştri”.

Deşi este oficial al Stelei, Iulian Miu nu a putut nega valoarea jucătorilor lui Becali. Fostul fotbalist din Ghencea a dezvăluit că nu vede altă echipă în Liga 1 care ar putea vinde jucători pe sume mari, în afara FCSB-ului. Însă, Miu a contestat decizia bucureştenilor de a avea un lot aşa subţire, mai ales având în vedere că accidentările i-au costat grav pe ”roş-albaştri” în ultimul sezon.

FCSB, cel mai valoros lot din Liga 1

”FCSB, valoarea lor e certă, trebuie să fim realişti. E singura echipă din Liga 1 care poate vinde jucători. Cred că trebuie să te bazezi pe mai mult de 28 de jucători însă. Trebuie să ai jucători valizi.

Ei au avut probleme cu accidentările înainte. Aşteaptă să vadă dacă vând ceva şi după ce pot lua. Trebuie un jucător ce trebuie să joace imediat. Poţi să aduci un jucător care să nu se integreze şi nu e bine”, a declarat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsblot fcsbiulian miutransferuri fcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare