Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - CFR Cluj | Douã ponturi la Betano

FCSB - CFR Cluj | Douã ponturi la Betano

Publicitate

Comentarii

FCSB se întoarce întoarce în Ghencea după opt ani, iar primul adversar este chiar marea rivală din ultima perioadă, CFR Cluj. Cu victorii pe linie în acest sezon, dar şi cu un stadion arhiplin care îi va împinge de la spate, ”roş-albaştrii” sunt favoriţi în faţa echipei lui Mandorlini. Cota la pariuri pentru victoria FCSB-ului este în scădere.

FCSB - CFR Cluj, duminică, 21:30, Orange Sport 1

FCSB s-a calificat cu emoţii în turul trei preliminar din Conference League (3-2 în returul cu ŢSKA 1948 Sofia), dar asta n-ar trebui să le afecteze moralul jucătorilor lui Charalambous. ”Roş-albaştrii” au unul dintre cele mai bune starturi de sezon din ultimii ani. Lideri în campionat, s-au impus de trei ori din tot atâtea meciuri, la care se adaugă cele două victorii din Conference League. Revenirea în Ghencea va fi, cu siguranţă, un moment special pentru FCSB. Faptul că meciul se va disputa cu casa închisă este un alt avantaj al ”roş-albaştrilor”. Becali n-are de gând să menajeze niciun jucător pentru meciul de joi cu Nordsjaelland, astfel că FCSB va alinia cel mai bun ”11” pe care îl are la dispoziţie.

CFR-ul încă îşi linge rănile după eliminarea dramatică din Europa (1-2 cu Adana Demirspor). Mandorlini trebuie să reseteze starea psihică şi fizică a jucătorilor săi, care s-ar întors din Turcia cu capul în pământ. Încă nerefăcut complet după accidentarea care l-a ţinut departe de fotbal trei luni şi jumătate, Deac va fi rezervă în Ghencea. În rest, Mandorlini se va baza pe un prim ”11” asemănător cu cel din primele etape. Mai în formă decât CFR, cu un ”boost” moral mai ridicat şi poate cu un lot ceva mai valoros, FCSB are prima şansă la derby-ul din Ghencea. La Betano, cota pentru victoria gazdelor este 2.12, în scădere faţă de ultimele zile.

Derby echilibrat

în sezonul trecut, CFR Cluj a reuşit o singură victorie în faţa ”roş-albaştrilor” (1-0). Echipa patronată de Becali s-a impus, în schimb de două ori tot cu 1-0, iar unul dintre derby-uri s-a terminat la egalitate (1-1). Cu siguranţă ne aşteaptă un meci echilibrat şi acum, astfel că un pariu pe goluri puţine (sub 2.5 goluri - cotă 1.70 la Betano) merită încercat.

Echipe probabile:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Şut, Djokovic, Olaru – Băluţă, Compagno, Coman

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Kresic, Ajeti – Manea, Cvek, Avounou, Tachtsidis, Camora – Bîrligea, Betancor

Afla mai multe despre: fcsb cfr cluj betanofcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare