Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - CFR Cluj, schimb-bombă de jucători! Gigi Becali şi Nelu Varga negociază mutarea iernii în Liga 1: patronul roş-albaştrilor a trimis oferta

FCSB - CFR Cluj, schimb-bombă de jucători! Gigi Becali şi Nelu Varga negociază mutarea iernii în Liga 1: patronul roş-albaştrilor a trimis oferta

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj negociază un schimb interesant de jucători. Gigi Becali a trimis o ofertă către clubul din Gruia, pe care Nelu Varga, patronul CFR-ului, ar fi dispus să o accepte.

FCSB - CFR Cluj, schimb-bombă de jucători! Gigi Becali şi Nelu Varga negociază mutarea iernii în Liga 1

Contracandidate la titlul de campioană din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj negociază schimbul de jucători Sergiu Buş - Billel Omrani, după ce patronul roş-albaştrilor a trimis o ofertă către clubul din Gruia, scrie prosport.ro. Nemulţumit de randamentul lui Buş (28 de ani), Becali e dispus să-l trimită la CFR pe atacantul crescut la grupele de juniori ale "feroviarilor". Dacă-l primeşte în schimb pe Omrani (27 de ani), vârful pe care CFR-ul nu se mai bazează şi, în plus, va intra în ultimele şase luni de contract.

Atuul CFR-ului în a-l convinge pe Sergiu Buş să se transfere în Gruia e Edi Iordănescu, antrenorul care l-a înlocuit pe Dan Petrescu pe banca CFR-ului şi care are o relaţie bună cu atacantul de pe vremea când aceştia au colaborat la Gaz Metan. La Mediaş, sub comanda lui Iordănescu jr., Buş a înscris 10 goluri şi l-a convins pe Becali să-l transfere.

De partea cealaltă, Omrani e o dorinţă mai veche a lui Gigi Becali, care s-a arătat disponibil să-l transfere şi în 2017.

Sergiu Buş a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol în 567 de minute jucate în 11 meciuri din toate competiţiile la FCSB, în timp ce Omrani n-are niciun gol marcat în cele 310 minute strânse în opt ocazii din toate competiţiile pentru CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujschimbmutaregigi becalinelu vargasergiu busbillel omrani 

viewscnt
Articole similare