Experiențe împreună.
You are here:

FCSB, CFR Cluj şi U Craiova, la licitaţie! Cine dă lovitura cu transferul noului "diamant" din Liga 1? "Băi, băiatule, tu ai mare calitate"

FCSB, CFR Cluj şi U Craiova, la licitaţie! Cine dă lovitura cu transferul noului "diamant" din Liga 1? "Băi, băiatule, tu ai mare calitate"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, le-a atras atenţia cluburilor care se bat la titlu în privinţa unui tânăr fotbalist din Liga 1. Fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf l-a analizat pe Alexandru Işfan (21 de ani), mijlocaş la FC Argeş, despre care a spus că "are mare calitate", dar că are alte preocupări pe teren.

FCSB, CFR Cluj şi U Craiova, atenţionate de Basarab Panduru: "Are mare calitate, e jucător de primele trei echipe"

În acest start de sezon, Basarab Panduru a fost cu ochii pe meciurile din Liga 1 şi a remarcat un fotbalist de 21 de ani. Alexandru Işfan a fost transferat de FC Argeş în această vară şi l-a impresionat pe Panduru, care i-a făcut o analiză cu plusuri şi minusuri. 

Analistul a fost mirat că echipele din top-ul Ligii 1 nu s-au arătat interesate de mijlocaşul născut la Mioveni: "Vorbesc despre un jucător despre care mă mir că nimeni nu vorbeşte şi mă mir că nimeni nu e interesată să-l ia chiar acum. E jucător de primele trei (n.r. - echipe). Este vorba despre Işfan, de la FC Argeş. Văd un jucător... Ce poate face mâine. Dacă mă uit azi la el, nu vezi nimic. Vezi o fază la 45 de minute, un şut la 45 de minute şi ţi se pare că ar avea ceva calitate. Are mare calitate, dar el e preocupat să-şi aranjeze sistemul de monitorizare, să-şi aranjeze chiloţii, să arate nu ştiu cum. E foarte atent ca atunci când vine un adversar să cadă pe jos, după ce l-a atins. Nu aşa, că aşa nu faci nimic!

Să se ducă cineva să-i spună <<Băi, băiatule, tu ai mare calitate. Azi poţi juca la primele trei (n.r. - echipe). În doi ani trebuie să fii titular la echipa naţională, la ce calitate ai, la ce fizic ai, la cum te mişti, la ce stâng ai. Trebuie să fii jucător de echipa naţională în doi, trei ani. Nu eşti? Eşti doar din cauza ta>>", a declarat expertul Telekom Sport la Minutul 91. 

Andrei Cordea, de la FCSB, dat exemplu

Panduru a făcut o comparaţie între Andrei Cordea, cel care a impresionat în acest start de sezon la FCSB, şi Alexandru Işfan: "Dar azi trebuie să ai cordeluţă, să fii nu ştiu cum. Lăsaţi, mă, astea, că astea nu... Îl vezi pe Cordea că stă să-şi aranjeze ceva? L-ai văzut vreodată că are vreo altă preocupare? N-a făcut nimic până acum, dar Cordea face lucrurile corect. Că n-o să facă nimic, e altceva. Dacă faci lucrurile greşit, ai cea mai mare şansă să nu faci nimic!", a adăugat fostul fotbalist pentru Telekom Sport. 

Fotbalistul adus în atenţia unor cluburi precum FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova, Andrei Işfan, a jucat, de-a lungul ultimelor sezoane, la CS Mioveni, după ce a plecat de la AS FC Dănuţ Coman. Pentru echipa din Argeş a jucat în 62 de partide, a marcat şase goluri şi a pasat decisiv de două ori. 

Işfan a ajuns gratis la FC Argeş în vară, iar în acest moment e o variantă low-cost. Pe Transfermarkt.de e cotat la 150.000 de euro. 

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...