Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB continuă achiziţiile! Ofertă pentru un jucător din Liga 1, cotat la jumătate de milion de euro!

FCSB continuă achiziţiile! Ofertă pentru un jucător din Liga 1, cotat la jumătate de milion de euro!

Superliga

Comentarii

FCSB se află în relaţii foarte bune cu FC Botoşani. În vară l-a transferat pe Golofca, iar în iarna aceasta s-a înţeles şi cu Olimpiu Moruţan, ”Roş-albaştrii” nu se opresc aici şi mai vor un jucător de la echipa antrenată de Costel Enache.

FCSB a suferit foarte mult în apărare, mai mulţi jucători defensivi având probleme medicale de-a lungul primei părţi a sezonului. Pentru a se acoperi, FCSB are de gând să transfere un apărător, tot de la FC Botoşani.

Conform Fanatik.ro, Andrei Burcă este jucătorul aflat pe lista FCSB. Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost recomandat de Viorel Tănase, antrenorul principal în acte al FCSB, întrucât cei doi au lucrat împreună la SC Bacău. 

Burcă a jucat 21 de meciuri în Liga 1, reuşind să marcheze un gol. FC Botoşani este de acord să-l lase pe fundaş la FCSB, în schimbul a 300.000 de euro.

"El este dorit de mai multe echipe din străinătate, nu numai de Steaua. Este un fundaş puternic, înalt, tânăr. Noi avem soluţii pe acest post, dar o să vedem. Trebuie să discutăm cu jucătorul ca să vedem ce îşi doreşte şi el. Suntem dispuşi să-l lăsăm să plece şi în Liga 1, dar şi în străinătate. O să vedem ce se va mai întâmpla", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, pentru sursa citată. 

550.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Burcă, conform transfermarkt.de

Afla mai multe despre: fcsbtransferfc botosani 

viewscnt
Articole similare