Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, Craiova, CFR, dar şi echipe din Italia şi Spania se bat pentru un mijlocaş de 22 de ani

FCSB, Craiova, CFR, dar şi echipe din Italia şi Spania se bat pentru un mijlocaş de 22 de ani

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka, mijlocaşul lui CSM Poli Iaşi, are şanse mari să plece în această iarnă. Presa din Norvegia scrie că este dorit în Spania, Italia, dar şi în România, unde s-ar afla pe lista FCSB-lui, CFR-ului şi Craiovei.

Kamer Qaka a venit în vară la CSM Poli Iaşi, după ce şi-a încheiat socotelile cu norvegienii de la Kristiansund. În vârstă de 22 de ani, mijlocaşul norvegian de naţionalitate albaneză a reuşit să impresioneze şi să atragă atenţia mai multor echipe din Liga 1, dar şi din străinătate.

Site-ul tk.no scrie că jucătorul lui CSM Poli Iaşi are oferte din Italia şi Spania, dar este dorit şi de CFR Cluj, FCSB şi CS U Craiova: ”Din ce am auzit eu, sunt sanse de 80% să plec la iarnă. Am multe oferte, dar cred că Spania mi s-ar potrivi cel mai bine”, mărturiseşte Qaka.

Site-ul tuttomercatoweb.com susţine că oferta din Italia este de la Benevento, ultimul loc în Serie A, care a reuşit un singur punct în 17 etape. La Benevento este legitimat şi George Puşcaş. Qaka a fost propus în vară şi la Sampdoria, însă italienii n-au fost dispuşi să-i ofere o şansă.
 

Afla mai multe despre: kamer qakaitaliaspaniabeneventocsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare