Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, decimată! Patru titulari sunt OUT pentru meciul cu FC Viitorul, din debutul play-off-ului. Anunţul îngrijorător făcut de Mihai Teja

FCSB, decimată! Patru titulari sunt OUT pentru meciul cu FC Viitorul, din debutul play-off-ului. Anunţul îngrijorător făcut de Mihai Teja

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, nu va putea conta pe patru jucători de bază la meciul cu FC Viitorul, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Este vorba despre fundaşul central Bogdan Planic, mijlocaşii Mihai Pintilii şi Filipe Teixeira şi atacantul Dennis Man. În plus, Marko Momcilovic nu este nici el refăcut după accidentare, a anunţat tehnicianul "roş-albaştrilor".

"Pintilii şi Planic sunt accidentaţi, Teixeira şi Man, suspendaţi, iar Momcilovic nu este 100% fizic", a declarat antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, într-o conferinţă de presă susţinută duminică.

Meciul dintre FCSB şi Viitorul se joacă luni, de la 20:30, pe Arena Naţională, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. FCSB a câştigat ambele meciuri jucate cu Viitorul în sezonul regulat, 4-1 la Ovidiu şi 2-0 la Piteşti. Chiar şi aşa, Teja rămâne precaut.

"Este imprevizibilă, au jucători tineri, jucători cu calitate, cu valoare. Am văzut un joc foarte bun la meciul cu Botoşani, atunci când au avut nevoie au dat tot ce au avut mai bun. Este o echipă care joacă fotbal şi atunci când joci fotbal, rişti. Poţi să iei mai multe goluri, poţi să dai mai multe goluri, poţi să dai mai puţine goluri", a adăugat Teja.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare