Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB o învinge pe Dinamo şi-n manşa retur şi se califică în finala Cupei României

 VIDEO | FCSB o învinge pe Dinamo şi-n manşa retur şi se califică în finala Cupei României

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Dinamo cu 1-0, miercuri seară, în manşa retur a semifinalei Cupei României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2, din pasa lui Darius Olaru.

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalelor competiţiei. FCSB s-a calificat cu scorul general de 4-0, după ce şi în tur s-a impus, scor 3-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Adrian Petre, în minutul 2.

În finală, FCSB va evolua cu Poli Iaşi sau Sepsi OSK, care se întâlnesc, joi, în retur. În tur, Sepsi s-a impus, scor 1-0. Finala Cupei României va avea loc în 22 iulie, la Ploieşti.

VIDEO | FCSB - Dinamo 1-0 (Petre 2)


Min. 77: Dennis Man a fost aproape să majoreze diferenţa pe tabelă pentru FCSB. Şutul său a fost respins de Straton.

Min. 47: Ocazie bună pentru Dinamo! Lovitura liberă a lui Ionuţ Şerban a fost respinsă cu greu de portarul Udrea.

A început repriza secundă!

Pauză pe Arena Naţională!

Min. 42: Dennis Man se încumetă să şuteze spre poarta lui Straton, însă balonul trece pe lângă poartă.

Min. 40: Lovitura de cap a lui Ricardo Grigore a trecut pe lângă poarta FCSB-ului.

Min. 28: Şutul lui Mihai Popescu a trecut aproape de poarta tânărului Udrea.

Min. 20: Olaru alege să nu-i mai paseze lui Petre în faţa porţii, spre nemulţumirea acestuia, iar şutul său a trecut mult peste poartă.

Min. 2: GOOOLLL FCSB! Adrian Petre împinge balonul în poarta lui Straton, după o centrare foarte bună oferită de Olaru din flancul drept.


Echipele de start:

  • FCSB: R. Udrea - Creţu, Miron, Ov. Popescu, Ionuţ Panţîru - D. Olaru, Vînă, Fl. Tănase - Dennis Man, Ad. Petre, Fl. Coman
  • Rezerve: Toma Niga, Soiledis, Cr. Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Ad. Niţă
  • Dinamo: Straton - Kostrna, Puljic, M. Popescu, A. Sin - Moldoveanu, I. Şerban, R. Grigore, Mihaiu - D. Popa, Neicuţescu
  • Rezerve: Piscitelli, Kilyen, Ehmann, Skovajsa, V. Lazăr, Sorescu, I. Borcea, Bani

Aproape de un nou sezon ratat în Liga 1, în care nu reuşeşte să câştige campionatul, FCSB îşi pune toate speranţele în Cupa României. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă este cu un pas în finală, după ce a câştigat manşa tur cu Dinamo, scor 3-0, în Ştefan cel Mare. Adrian Popa, Darius Olaru şi Cristian Dumitru au marcat atunci golurile roş-albaştrilor. A fost singura victorie a viecampioanei pe timp de pandemie. 

În Liga 1, FCSB nu a reuşit să obţină nicio victorie în ultimele patru etape. 0-1 la CFR Cluj, 2-2 cu Gaz Metan Mediaş, 2-3 la Astra şi 1-1 cu FC Botoşani au fost rezultatele roş-albaştrilor din acest interval. Echipa lui Vintilă este a patra în play-off, cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 5, FC Botoşani, şi la un punct în spatele Astrei. Echipa de pe primul loc, U Craiova are un avans de zece puncte faţă de FCSB. 

FCSB - Dinamo, derby de totul sau nimic în Cupa României. LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, ora 20:00

De cealaltă parte, Dinamo are ascendent moral după ce a câştigat primul meci după cinci victorii consecutive pierdute în toate competiţiile. Roş-albii au câştigat cu scorul de 3-1 pe terenul Academicii Clinceni, la capătul unui meci în care ilfovenii au ratat două lovituri de pedeapsă. Ca urmare a acelui rezultat, echipa lui Mihalcea a scăpat de „lanterna roşie” a clasamentului şi este pe locul 7 în play-out, la un punct de baraj şi la trei de la salvarea directă de la retrogradare. 

În ceea ce priveşte confruntările directe, Dinamo nu a mai pierdut din 2017 o deplasare cu FCSB. „Câinii roşii” au în palmares 13 Cupe ale României, la egalitate cu Rapid, şi cu zece mai puţine decât marea rivală. Ultima dată când cele două formaţii s-au întâlnit întro semifinală de cupă s-a întâmplat în 2016, an în care dinamoviştii au avut câştig de cauză, dar nu au reuşit să obţină trofeul. 

Afla mai multe despre: fcsbdinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare