Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Dinamo. MM Stoica şi-a reintrat în drepturi la FCSB. Atac furibund la finalul derby-ului

FCSB - Dinamo. MM Stoica şi-a reintrat în drepturi la FCSB. Atac furibund la finalul derby-ului

Superliga

Comentarii

Fostul director sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs de la Marele Derby.

"Kovacs i-a luat Stelei sezonul ăsta 5 puncte în 2 meciuri. Are procentaj bun băiatul", a notat MM Stoica, pe pagina sa de Facebook.

FCSB - Dinamo, scor 1-1, în derby-ul Ligii 1

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor.

Au marcat: Coman '28 / Ciobotariu '9.

FCSB - Dinamo 1-1. MM Stoica, în tribune

Fostul director sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, a luat parte pentru prima oară la un meci al vicecampioanei, după despărţirea de roş-albaştri.

MM Stoica a avut o explozie de bucurie la golul egalizator marcat de Florinel Coman, în minutul 28. Alături de MM Stoica, în tribunele Arenei Naţionale se află şi fostul căpitan al FCSB-ului, Vlad Chiricheş, dar şi Alexandru Chipciu, care şi-au manifestat, la rândul lor, bucuria.

Aşadar, Mihai Stoica nu poate sta departe de FCSB. La aproape două luni de când a decis să renunţe la postul de director sportiv, MM vrea să revină ca oficial şi să îşi reia postul din cadrul clubului pentru echipa mare, iar prezenţa la derby reprezintă un semn cât se poate de clar pentru Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mm 

viewscnt
Articole similare