Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, după urmaşul lui Dennis Man la UTA Arad! "Atât vor pe el". Noua senzaţie care le-a atras atenţia conducătorilor din Berceni

FCSB, după urmaşul lui Dennis Man la UTA Arad! "Atât vor pe el". Noua senzaţie care le-a atras atenţia conducătorilor din Berceni

FCSB

Comentarii

Cluburile din Liga 1 au fost obligate să trimită în teren jucători tineri, iar unii dintre ei au profitat de şansa acordată. Printre ei s-a numărat şi David Miculescu (20 de ani), atacant lateral care a impresionat pe final de sezon la UTA Arad. De altfel, el a fost lăudat de managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, care a încercat să preconizeze o sumă de transfer în privinţa jucătorului.

David Miculescu, fotbalistul de la UTA Arad, le-a atras atenţia celor de la FCSB

Gigi Becali caută noile talente, pe care să le aducă la prima echipă, dar şi la academia din Berceni. Omul de afaceri a schimbat tactica, în ultimii ani, şi îi forţează pe jucătorii tineri în echipa FCSB-ului. 

El a reuşit să-i aducă în lot pe Olimpiu Moruţan, Darius Olariu, Andrei Vlad, Florinel Coman sau Octavian Popescu, de pe urma cărora doreşte să încaseze milioane de euro. 

Iar în acest sezon tactica a dat roade. Dennis Man a devenit cel mai scump fotbalist vândut din Liga 1, pentru 11 milioane de euro la Parma. Iar fotbalistul luat de Gigi Becali de la UTA Arad, în 2016, are un urmaş în echipa lui Laszlo Balint. 

David Miculescu evoluează în banda dreaptă, piciorul de bază e cel stâng, iar în actuala stagiune a evoluat în 30 de partide şi a marcat două goluri. 

Mihai Stoica a vorbit despre Miculescu, cel care se încadrează şi pentru regula U21. Oficialul FCSB-ului a susţinut că UTA Arad ar dori o sumă de transfer în jurul a 1 milion de euro.

„Miculescu are un fizic în genul lui Milinkovic-Savic. Născut în 2001, este unul dintre liderii generaţiei, el şi Cristian Dumitru, jucător interesant, fizic chiar interesant, genul Milinkovic-Savic. După ce a avut unele probleme cu adaptarea în Liga 1, acum a început să joace mai bine. Dacă am vrea să-l achiziţionăm de la UTA, ar vrea 1 milion UTA, cred eu”, a susţinut Mihai Stoica, într-o discuţie pe Facebook cu fanii FCSB. 

Ce transferuri pregăteşte FCSB

În această perioadă, Gigi Becali a reuşit să numească un nou antrenor la FCSB, pe Dinu Todoran, iar acum face lotul pentru următorul sezon. Primul venit e Cordea, de la Academica Clinceni, cel care a fost printre cei mai buni jucători ai echipei lui Ilie Poenaru. 

De asemenea, finanţatorul FCSB mai pregăteşte venirile a doi fundaşi centrali şi a unui atacant. 

Afla mai multe despre: david miculescufcsbdavid miculescu mihai stoicadavid miculescu uta arad 

viewscnt
Articole similare