Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB e hotărâtă să spargă ghinionul ultimilor cinci ani! Mesajul căpitanului Florin Tănase

FCSB e hotărâtă să spargă ghinionul ultimilor cinci ani! Mesajul căpitanului Florin Tănase

FCSB

Comentarii

Decarul şi căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, a anunţat, după victoria roş-albaştrilor la scor de neprezentare de pe terenul Astrei Giurgiu, că după cinci ani în care nu au cucerit titlul, el şi colegii săi au o sete foarte mare de succes.

Căpitanul roş-albaştrilor a declarat că se bucură pentru că a reuşit să înscrie, dar, în acelaşi timp, regretă ratările pe care le-a avut în timpul partidei cu Astra. Decarul FCSB-ului susţine că echipa se află pe drumul cel bun din punctul de vedere al pregătirii fizice iar evoluţia la acest capitol va continua treptat.

”M-am simţit bine, mă bucur că am reuşit să înscriu, îmi pare rău pentru ratările pe care le-am avut, puteam să închidem meciul mult mai devreme, dar importante sunt cele 3 puncte. Am jucat mult mai bine, am pasat. Fizic suntem pe drumul cel bun, ne-am antrenat foarte bine, ne-au dat inapoi acele zile de izolare, dar uşor, uşor o să creştem.”, a declarat Florin Tănase, autor al golului doi din această seară.

Referitor la mulţumirea sa şi a coechipierilor faţă de jocul FCSB-ului, Tănase a spus: ”Da, ţinând cont că am câştigat cu 3-0 iar adversarul nu a avut ocazii, putem spune că suntem mulţumiţi. Dar trebuie să ne perfecţionăm de la zi la zi. Am început cu dreptul acest campionat, sperăm să o ţinem tot aşa dar drumul este lung.”.

FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii 1, cu scorul de 0-3. Golurile elevilor lui Toni Petrea au fost marcate de Dennis Man, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan (din penalty), în minutele 33, 36 şi 91. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare