Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB e un coşmar pentru noi, cum suntem noi pentru Rapid”. Adrian Mititelu, după eşecul drastic al Craiovei: ”M-a bătut cel mai puternic lot”

”FCSB e un coşmar pentru noi, cum suntem noi pentru Rapid”. Adrian Mititelu, după eşecul drastic al Craiovei: ”M-a bătut cel mai puternic lot”

FC U Craiova

Comentarii

Finanţatorul formaţiei U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a tras concluziile după eşecul suferit de echipa sa în compania celor de la FCSB, în prima etapă din Superligă.

U Craiova 1948 a debutat cum nu se poate mai rău în noul sezon din Superligă. Echipa olteană a fost surclasată de FCSB, scor 1-3, la Târgu Jiu.

David Miculescu (8), Florinel Coman (16), din penalty, şi Malcom Edjouma (60) au marcat pentru vicecampioni, în timp ce Sekou Sidibe a redus din diferenţă pentru gazde, din penalty (75).

Adrian Mititelu: ”M-a bătut cel mai puternic lot”

La finalul meciului, Adrian Mititelu a recunoscut superioritatea din teren a FCSB-ului, dar promite o altă faţă a echipei sale la partida retur.

”Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinaţi şi că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm. Eu sunt optimist faţă de potenţialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi. 

Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinaţi, mai bine fizic. Ei au avut un program cu amicale mai dificile. Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul.

Când simţi că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forţe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt. 

Pentru noi, FCSB e un coşmar. Cum suntem noi pentru Rapid, aşa sunt ei pentru noi. Niciodată de când am revenit în Liga 1 nu a fost un eşec cu aşa diferenţă mare, dar cunosc cauzele. M-a bătut cel mai puternic lot din România, cel mai puternic club”, a declarat Mititelu, conform Gsp.

Următorul meci pentru U Craiova 1948 este cu Sepsi, în deplasare, în etapa a doua din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbu craiova 1948adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare