Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB este echipa mea de suflet”. A semnat cu Rapid, dar ţine cu marii rivali: ”Sunt fan de când eram mic”

"FCSB este echipa mea de suflet”. A semnat cu Rapid, dar ţine cu marii rivali: ”Sunt fan de când eram mic”

Rapid

Comentarii

Noul transfer al Rapidului, Claudiu Micovschi (24 de ani), a avut o serie de declaraţii, în trecut, pe care acum ar putea ajunge să le regrete după ce a semnat cu clubul giuleştean, unul care este recunoscut pentru ataşamentul şi pasiunea fără limite a suporterilor pentru acesta.

Cel mai nou transfer făcut de Rapid este Claudiu Micovschi, care a fost anunţat oficial chiar în cursul zilei de astăzi de clubul giuleştean.

"FCSB este echipa mea de suflet”. Noul transfer al Rapidului, declaraţii controversate: ”Sunt fan de când eram mic”

În prima sa reacţie pe care a oferit-o după ce a semnat, acesta a afirmat că ”nu se poate compara nimic cu Rapidul” şi că ”este cea mai iubită echipă din România”.

Totuşi, în urmă cu un an şi jumătate, pe vremea când era legitimat la Avellino, în Italia, Micovschi dezvăluia care este, de fapt, echipa sa de suflet, cea cu care ţine încă de când era mic copi. Iar aceea era FCSB, marea rivală a Rapidului.

"FCSB este echipa mea de suflet. Sunt fan de când eram mic. Le urmăream meciurile. Prima dată m-am îndrăgostit de culorile acestui club, roşu şi albastru.

După aceea, destinul a făcut să semnez fix cu Genoa, care are aceleaşi culori", a declarat Micovschi, în decembrie 2021, într-un interviu pentru Prima Tivvu.

În vârstă de 24 de ani, Claudiu Micovschi a fost una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, acesta evoluând pentru toate grupele de juniori ale României.

Născut la Oradea, Claudiu şi-a petrecut perioada junioratului la Luceafărul, de unde a fost împrumutat la Chievo, fiind apoi achiziţionat de Genoa, unde a devenit căpitanul echipei Primavera, dar şi golgheterul echipei.

De la “grifoni” a fost împrumutat la Avellino şi Reggina, fiind ulterior transferat definitiv la prima dintre acestea. În ultimul sezon, Micovschi a evoluat în liga a treia italiană, la Avellino şi, împrumutat, la Fidelis Andria.

Afla mai multe despre: rapidfcsbclaudiu micovschi 

viewscnt
Articole similare