Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB este în continuare în căutarea unei case. Edi Iordănescu: ”E posibil să jucăm tot pe Arena Naţională, dar dacă am juca în Ghencea...”

FCSB este în continuare în căutarea unei case. Edi Iordănescu: ”E posibil să jucăm tot pe Arena Naţională, dar dacă am juca în Ghencea...”

FCSB

Comentarii

FCSB nu va putea juca pe Arena Naţională la următorul meci de acasă, cu festivalul Forever Hit ocupând stadionul.

La şase ani de când a fost nevoit să schimbe numele echipei din Steaua în FCSB, Gigi Becali încă nu a găsit o nouă casă clubului său. ”Roş-albaştrii” au jucat în Ghencea cât s-a putut, înainte de a fi nevoiţi să elibereze terenul şi să îşi caute o nouă casă.

FCSB a jucat pe Arena Naţională sau la Giurgiu şi şi-a făcut baza de antrenamente în Berceni, însă nu şi-a putut găsi o casă definitivă în toţi aceşti ani. Antrenorul Edi Iordănescu a dezvăluit că clubul este în căutări, însă, deocamdată, va mai juca acasă, cel mai probabil, tot pe Arena Naţională.

Însă, cu Arena Naţională ocupată în viitorul apropiat, din pricina festivalului Forever Hit şi unui concurs de Dota, care se vor ţine pe stadion, formaţia lui Becali rămâne fără opţiuni şi ar putea fi nevoită să călătorească, din nou, la Giurgiu pentru a disputa partidele cu Clinceni, 25.09, şi Mioveni, 16.10.

FCSB este în continuare în căutarea unei case

"Nu e uşor să te muţi, să joci în oraşe diferite, suprafeţe diferite. E important să ai casa ta. Am ceva informaţii, pe care le puteţi verifica. Nu sunt finale. E posibil şi ca în următoarea etapă, acasă, să jucăm tot pe Arena Naţională.

Nu e uşor, dar trebuie să căutăm soluţii. Dacă am juca în Ghencea, ar fi emoţii mari de la mine până la ultimul om din club. Mi-aş dori să evoluăm cât mai aproape de Bucureşti, pe o suprafaţă bună", a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare