Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB este în play-off-ul Europa League! "Torpila" lui Panţîru i-a salvat pe "roş-albaştri". FCSB a marcat în minutele de prelungire

FCSB este în play-off-ul Europa League! "Torpila" lui Panţîru i-a salvat pe "roş-albaştri". FCSB a marcat în minutele de prelungire

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, în deplasare, Mlada Boleslav, 1-0, şi s-a calificat în play-off-ul Europa League, acolo unde va juca cu Vitoria Guimaraes.

Panţîru a înscris pentru prima dată în tricoul roş-albastru şi a adus calificarea cu o reuşită superbă. Partida începuse cu o mare ocazie a cehilor. Takacs a trimis în bară în primul minut de joc. FCSB a replicat prin Florinel Coman, al cărui şut a fost respins de Seda.

Cu un sfert de oră înainte de final, Krapka a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Roş-albaştrii au forţat mai mult în superioritate numerică, dar şutul senzaţional trimis de Coman a izbit bara. Panţîru a obţinut biletele pentru play-off, unde pe FCSB o va aştepta Guimaraes.


Mlada Boleslav - FCSB 0-1
A marcat: Panţîru 90+1'

Echipele de start:

Mlada: Seda - Krapka, Takacs, Pudil, Marco Tulio - Bucha, Hubinek, Matejovski (C), Ladra - Wagner, Mesanovic.
Rezerve: Stejskal - Fulnek, Auer, Budinsky, Jiri Klima, Ewerton, Jakub Klima.
Antrenor: Jozef Weber.

FCSB: Vlad - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Vînă, O. Popescu, Oaidă - T. Moutinho, F. Tănase (C), F. Coman
Rezerve: Bălgrădean - Panţîru, Pintilii, Diogo Salomao, Gikiewicz, Ardelean, Belu-Iordache.
Antrenor: Vergil Andronache.

Min. 90+1: GOOOOOL FCSB! Panţîru a dat lovitură cu o torpilă din faţa porţii!

Min. 88: Ocazie FCSB! Panţîru a fost aproape de a marca, dar şutul său s-a dus mult peste poartă şi ar fi spart geamul apartamentelor din spatele stadionului, dacă nu ar fi existat panouri de protecţie. 

Min. 81: Ocazie FCSB! Coman a avut golul calificării în picior. Din păcate, însă, şutul lui "Mbappe" a lovit bara. 

Min. 75: Eliminare la Mlada! Krapka primeşte al doilea galben în urma unui fault la Florinel Coman şi este trimis la cabine. 

Min. 63: Prima schimbare la FCSB! A ieşit Moutinho, a intrat Panţîru. 

A început repriza a doua. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 43: Probleme pentru Andrei Vlad. Tânărul portar de la FCSB s-a ciocnit cu un adversar şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Min. 41: Ocazie FCSB! Moutinho şutează puternic din marginea careului, portarul respinge în faţă, mingea ajunge la Coman, dar arbitrul ridică fanionul pe motiv de offside. 

Min. 22: Ocazie FCSB! Creţu i-a centrat perfect în careu lui Coman, dar şutul internaţionalului de tineret a fost moale şi respins fără probleme de portarul cehilor. 

Min. 21: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu a fost la un pas de a marca.

Min. 16: Prima situaţie periculoasă pentru FCSB! Florinel Coman a executat o lovitură liberă pe jos, iar mingea a fost deviată în corner. 

Min. 1: Ocazie Mlada! Cehii au fost la un pas să deschidă scorul. Takacs a dat în bară cu o lovitură de cap. 


În tur, FCSB şi Mlada Boleslav au remizat, scor 0-0, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în urmă cu o săptămână. 

Între timp, FCSB a pierdut, în campionat, cu scorul de 3-1, în faţa celor de la FC Voluntari, într-un meci în care antrenorul interimar al vicecampioanei Ligii 1 a aliniat o echipă atipică: Vlad - Belu, Iordache, Marc, Botezatu, Panţîru - Perianu, Popescu - Moutinho, Ardelean, Şerban - Gikiewicz. Astfel, "roş-albaştrii" au ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat.

"Am avur practic cinci debutanţi în echipă, ne-am asumat lucrul ăsta. Era mai probabil să pierzi meciul decât să îl câştigi", a declarat Vergil Andronache, la finalul meciului cu FC Voluntari. 

Mlada - FCSB, LIVE TEXT, joi, de la 20:00

În schimb, Mlada Boleslav a învins, în mod surprinzător, Sparta Praga, în etapa a cincea a campionatului Cehiei, cu scorul de 4-3. Atacantul bosniac Muris Mesanovic a reuşit o dublă pentru Mlada în poarta lui Florin Niţă, goalkeeper-ul Spartei Praga.

Totuşi, Vergil  Andronache nu se teme de cehi. "Nu ne sperie. Lucrurile stau la fel ca şi înainte de primul joc. Ba din contră, dacă vom reuşi să marcăm un gol acolo şi să primim cel mult unul, vom fi calificaţi, asta ne dorim cu toţii. (n.r. - referitor la şansele de calificare) 50% cel puţin, având în vedere că avem şi avantajul golului în deplasare", a spus Vergil Andronache, înaintea returului din Cehia.

Brigada de arbitri este din Belgia: Jonathan Lardot – Florian Lemaire, Romain Devillers – Nathan Verboomen

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare