Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, făcută praf de un fost antrenor din Liga 1: ”Se bucurau de parcă au câştigat Champions League”. Cuvinte grele pentru Edi Iordănescu

FCSB, făcută praf de un fost antrenor din Liga 1: ”Se bucurau de parcă au câştigat Champions League”. Cuvinte grele pentru Edi Iordănescu

FCSB

Comentarii

Vasile Miriuţă nu a fost impresionat de victoria FCSB-ului împotriva Chindiei, spunând că aceasta a fost nemeritată, iar jucătorii nu aveau niciun drept să se bucure cum au făcut-o. În plus, fostul antrenor al lui Dinamo sau al CFR-ului a avut cuvinte grele pentru Edi Iordănescu.

FCSB a reuşit să obţină o victorie chinuită, vineri seara, împotriva Chindiei. Târgoviştenii au jucat în inferioritate numerică pentru aproape toată partida, dar s-au apărat eroic în faţa formaţiei ”roş-albastre”. După cartonaşul roşu controversat din minutul 8, centralul Rusandu a acordat şi un penalty controversat, în prelungirile partidei, pe care Budescu l-a transformat pentru a aduce toate punctele FCSB-ului.

În urma meciului, jucătorii şi tehnicanul Chindiei au contestat vehement arbitrajul şi modul în care oaspeţii au obţinut toate punctele, iar Vasile Miriuţă s-a alăturat criticilor. Fostul antrenor al CFR-ului i-a admonestat pe ”roş-albaştri” pentru felul în care s-au bucurat după victoria obţinută in-extremis, înainte de a îl contesta pe Edi Iordănescu, fiind de părere că echipa juca mai bine înainte de venirea sa.

FCSB, făcută praf de un fost antrenor din Liga 1

Se bucurau de parcă au câştigat Champions League. Te bucuri că baţi aşa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte de Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea. De mai mult timp am spus, nu e prima dată, şi înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: fcsbvasile miriuţăchindia fcsb 

viewscnt
Articole similare