Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Farul | Hagi vrea să strice sărbătoarea ”roş-albaştrilor”

FCSB - Farul | Hagi vrea să strice sărbătoarea ”roş-albaştrilor”

Pariuri sportive

Comentarii

FCSB are nevoie de o remiză cu Farul ca să câştige matematic primul titlu după nouă ani. Meciul are o miză importantă şi pentru echipa lui Hagi. Dacă nu iau trei puncte pe Arena Naţională, constănţenii pot ajunge în afara locurilor de Europa.

FCSB - Farul, sâmbătă, ora 20:30, Orange Sport 1

Trei dintre cei mai experimentaţi jucători de la FCSB vor rata meciul cu Farul. Golgheterul Florinel Coman s-a accidentat la Sfântu Gheorghe şi nu va juca în partida în care roş-albaştrii vor să rezolve ecuaţia titlului. Nici Chiricheş nu e apt de joc, tot din cauza problemelor medicale. Suspendat, Radunovic va urmări meciul din tribune. În locul lui, Charalambous va miza, cel mai probabil, pe Ovidiu Popescu. Chiar şi cu absenţe importante în lot, FCSB va alinia un prim ”11” care poate învinge orice echipă din Superligă. 

Farul este cea mai în formă echipă din playoff. Are trei victorii la rând, în deplasare cu Universitatea Craiova (2-1) şi acasă cu CFR (5-1) şi Rapid (3-1). Hagi va miza pe formula câştigătoare şi va trimite în teren majoritatea titularilor din utimele meciuri. Rivaldinho şi Ronaldo Deaconu îl vor ajuta în atac pe cel mai curtat jucător din campionat, Louis Munteanu. Farul este pe locul doi în playoff, iar orice alt rezultat în afara victoriei o poate coborî pe poziţia a patra. FCSB are, însă, mai multe plusuri în faţa constănţenilor. Valoarea superioară a jucătorilor, publicul de pe Arena Naţională (vor fi peste 30.000 de fani), dar şi oportunitatea de a încheia socotelile pentru primul loc o fac favorită pe echipa care a dominat Superligă în acest sezon. Chiar dacă şi un egal o ajută să ia titlul, cu siguranţă FCSB va încerca să câştige. Atenţie, cota este în scădere! Betano oferă acum 1.80 pentru victoria roş-albaştrior. Cine se aşteaptă la un meci spectaculos, poate încerca 1&peste 2.5 goluri la o cotă de 2.65.

Şansa lui Miculescu

Adus cu surle şi trâmbiţe de la UTA acum doi ani, pentru 1,7 milioane de euro, Miculescu n-a convins la FCSB. În două sezoane, a marcat doar şapte goluri. Ultimul a venit chiar etapa trecută, contra lui Sepsi (2-2). Atunci, Miculescu i-a luat locul lui Coman şi i-a adus în avantaj pe roş-albaştri. Atacantul de 22 de ani primeşte încă o şansă de la Charalambous şi tot datorită lui Coman, care va reveni pe teren abia etapa viitoare. La Betano, Miculescu are cotă 3.80 ca să îşi treacă din nou numele pe lista marcatorilor. Pentru a risca mai puţin, există şi varianta ”cel puţin un şut pe poartă” al lui Miculescu pentru cota 1.65

Echipe probabile:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Ov. Popescu - Lixandru, Sut - Băluţă, Olaru, Oct. Popescu - Miculescu
  • Farul: Buzbuchi – Boli, Popescu, Larie, Kiki – Grameni, Nedelcu, Vînă – Rivaldinho, Munteanu, Deaconu

Afla mai multe despre: fcsb - farulpariurifcsb - farul pariuri 

viewscnt
Articole similare