Experiențe împreună.
You are here:

FCSB, felicitată pentru ultimul transfer reuşit: ”A arătat nişte calităţi extraordinare!”

FCSB, felicitată pentru ultimul transfer reuşit: ”A arătat nişte calităţi extraordinare!”

Liga 1

Petre Marin şi Sorin Ghionea sunt de părere că FCSB a făcut o alegere bună atunci când a decis să-l transfere pe Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 18 ani a semnat în această iarnă, dar va fi lăsat să joace la FC Botoşani până în vară.

Patronul FCSB-ului a reuşit până la urmă să-l transfere pe Olimpiu Moruţan, după mai bine de jumătate de an de încercări. Petre Marin, component al echipei UEFAantistice, spune că este un transfer bun. În acelaşi timp, fostul fundaş lateral spune că se bucură că jucătorii tineri primesc şanse la echipăe precum FCSB:

”Ţinând cont că este un jucător foarte tânăr, de 18 ani, a arătat nişte calităţi extraordinare, asta înseamna că cei de la Steaua se gândesc şi la viitor. Mă bucură acest lucru, că ne axam şi pe jucători români, tineri, vin la Steaua, fac pasul la cea mai importantă echipă din România şi contează enorm de mult pentru ei în cariera pe care şi-au ales-o”, a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Sorin Ghionea îl îndeamnă pe Olimpiu Moruţan să înveţe să gestioneze presiunea, deoarece la FCSB face parte din viaţa echipei: ”Rămâne de văzut cum va reacţiona, pentru că, la Steaua, întotdeauna e presiunea rezultatelor, presiunea publicului, Steaua a obişnuit prin jocuri atât pe plan intern, cât şi internaţional. Nu va fi uşor, dar pentru asta îţi alegi această meserie şi trebuie să treci peste ele”.
 

Comentarii
viewscnt