Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Vitoria Guimaraes 0-0. Calificarea în grupele Europa League se decide în Portugalia. Andronache termină cu un rezultat pozitiv mandatul la FCSB

FCSB - Vitoria Guimaraes 0-0. Calificarea în grupele Europa League se decide în Portugalia. Andronache termină cu un rezultat pozitiv mandatul la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat pe teren propriu, 0-0, cu Vitoria Guimaraes în prima manşă a play-off-ului Europa League.

FCSB a fost echipa mai periculoasă în meciul cu Guimaraes, din play-off-ul Europa League, dar tabela a rămas intactă până la final. Coman a trimis în bară la prima mare şansă de gol. În finalul primului act, acelaşi Coman a ratat singur cu portarul portughezilor. Partea secundă a fost mai echilibrată, iar Popa a fost cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor.

Meciul s-a încheiat 0-0, iar calificarea se va decide săptămâna viitoare, la Guimaraes.


FCSB - Guimaraes 0-0

ECHIPELE DE START

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Soiledis, Panţîru - Pintilii, Ov. Popescu, Vînă - M. Roman, F. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Moutinho, Oaidă, Marc, Ad. Popa
Antrenor: Vergil Andronache

Guimaraes: Jesus - Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanim - Rodrigues Pepe, Al Musrati, Almeida - Rochinha, Duarte, Davidson 
Rezerve: Joao Miguel, Lucas Soares, Guedes, Pedrao, Poha, Rafa, Teixeira 
Antrenor: Ivo Vieira

Final de meci. 

Min. 74: Ocazie Guimaraes! Portughezii au executat o lovitură de colţ, balonul a fost deviat de câteva ori, dar în cele din urmă a ajuns în braţele lui Bălgrădean. 

Min. 66: Ultima schimbare la FCSB! A ieşit Pintilii, a intrat Oaidă. 

Min. 60: A doua schimbare la FCSB! A ieşit Vînă, a intrat "bizonul" Gnohere. 

Min. 54: Ocazie FCSB! Adi Popa a primit mingea într-o poziţie foarte bună. "Motoreta" a ezitat să şuteze, iar când a făcut-o, a obţinut doar lovitura de colţ. 

Min. 46: FCSB a făcut o primă schimbare la pauză. Adi Popa a intrat în locul lui Mihai Roman. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 40: Ocazie FCSB! Vînă prinde din afara careului un şut, care este deviat şi îi pune probleme lui Jesus. 

Min. 23: Ocazie FCSB! Creţu îl găseşte liber pe Florinel Coman, care şutează cu latul în bara porţii lui Jesus. 

Min. 22: Ocazie Guimaraes! Davidson face o fentă şi şutează din interiorul careului, însă mingea depăseşte poarta apărat de Bălgrădean. 

Min. 13: Planic are un început foarte bun de meci. Sârbul a avut două intercepţii decisive în acest început de meci. 

Min. 3: Planic înscrie cu o lovitură de cap, dar golul este anulat pentru că fundaşul sârb se află în poziţie de offside. 

Min. 1: A început meciul. 


UPDATE 20:00  Jucătorii de la FCSB au ajuns la stadionul "Marin Anastasovic" din Giurgiu. 

UPDATE | Vitoria Guimaraes a ajuns la Bucureşti. Îmbrăcaţi elegant, jucătorii lusitani au atras toate privirile pe aeroportul Otopeni


FCSB traversează o perioadă de coşmar, mai ales în Liga I. Jocul echipei nu funcţionează, iar rezultatele sunt de-a dreptul dezastruoase. În campionat, echipa pregătită de Vergil Andronache are deja patru înfrângeri consecutive şi este pe un ruşinos loc 11 în clasament, la un singur punct distanţă de ocupanta ultimului loc după primele şase etape, Dinamo.

De altfel, imediat după victoria la limită obţinută în prima etapă, în faţa celor de la Hermannstadt, scor 4-3, roş-albaştrii n-au mai bătut pe nimeni în Liga I. Au scos o remiză albă pe terenul lui Sepsi, apoi au pierdut, rând pe rând, cu Botoşani, cu Astra, cu FC Voluntari şi cu Poli Iaşi.

Chiar înaintea partidei tur din play-off-ul Europa League cu Vitoria Guimaraes, FCSB a cedat în faţa moldovenilor, pe propriul teren, deşi echipa aliniată de Vergil Andronache a avut nume importante din Liga I. În repriza a doua, în teren au fost chiar Adi Popa, Gnohere şi Pintilii, însă n-a fost de ajuns. Poli Iaşi s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Frăsinescu şi de Loshaj.

Rezumat FCSB - Poli Iaşi:

De partea cealaltă, Vitoria Guimaraes are parte de un start de sezon foarte bun. Pe lângă victoria din meciul disputat în Cupa Ligii Portugaliei, scor 1-0, la Feirense, viitoarea adversară a celor de la FCSB a obţinut victorii pe bandă rulantă în meciurile din preliminariile Europa League.

După ce a trecut de Jeunesse Esch, Guimaraes s-a distrat şi cu Ventsipls, de care a trecut cu scorul general de 9-0. În weekend-ul care tocmai a trecut, Vitoria a ratat victoria din prima meciul jucate în campionat în ultima fază, când Boavista a egalat în minutul 90+4.

FCSB - Guimaraes, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, joi, 21:30

Meciul FCSB - Vitoria Guimaraes va fi arbitrat de slovenul Matej Jug. Centralul va fi ajutat la cele două linii de Matej Žunič şi de Grega Kordež. , iar rezervă va fi Nejc Kajtazovic.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaeuropa league 

viewscnt
Articole similare