Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB i-a dat aripi lui Andrei Vlad: "Este important că joc la echipa de club meci de meci, asta se vede în jocul meu"

FCSB i-a dat aripi lui Andrei Vlad: "Este important că joc la echipa de club meci de meci, asta se vede în jocul meu"

Echipa națională

Comentarii

România U21 a remizat împotriva Olandei U21, scor 1-1. Tricolorii lui Adi Mutu au reuşit un meci bun împotriva adversarilor ceva mai experimentaţi.

Portarul celor de la FCSB, a vorbit la conferinţa de presă despre meciul remiză făcut împotriva olandezilor. Vlad crede că adversarii din meciul de miercuri seară, au fost mai dominanţi, dar până la urmă rezultatul de 1-1 a fost unul corect.

Andrei Vlad crede că olandezii au fost mai decisivi în paritda terminată la egalitate

Andrei Vlad a vorbit la conferinţa de presă de după meciul cu Olanda U21 şi crede că adversarii au fost mai decisivi prima repriză, dar cu toate acestea rezultatul a fost unul echitabil. Portarul echipei naţionale a României U21 a mai spus că fotbaliştilor lui Adi Mutu le lipsesc foarte mult suporterii români, care reprezentau un avantaj important pentru tricolori.

La final, fotbalistul celor de la FCSB a apreciat golul egalizator al lui Ciobanu şi a mai spus că echipa naţională alături de Mutu va respecta principiile pe care şi le-a propus şi că împreună vor da totul la fiecare meci pentru a câştiga.

"Nu ne-am făcut o obişnuită, am incercat să facem un joc foarte bun şi ne-a ieşit destul de bine, chiar dacă prima repriză ne-au dominat, a doua repriză am avut nişte ocazii şi a fost foarte bine. Nu putem să fim mulţumiţi. Prima repriză a fost a lor, să spunem că ultimele 20 de minute noi am fost mai buni. Un rezultat echitabil.

Pentru noi este trist că nu avem suporterii alături de noi. Acum doi ani altă atmosferă, dar trebuie să ne facem treaba. Noi în teren nu am simţit, dar e bine că am revenit repede în joc. Ciobi a marcat la 3 minute distanţă. Este important că joc la echipa de club meci de meci, asta se vede în jocul meu.

Un gol extraordinar. Mai rar vezi asemenea execuţii. Bravo lui. Marius Marin este căpitanul nostru şi normal era să ne spună un discurs înainte ca să ne motiveze. Motivaţie oricum era în cadrul echipei. Nu cred că s-au schimbat foarte multe. Principiile sunt aceleaşi, plecăm cu mingea de la portar şi asta este foarte important. Meciul pleacă de la 0-0, nu ştiu dacă suntem favoriţi, dar trebuie să câştigăm acest meci."
, a declarat Andrei Vlad la conferinţa de după meci.

Andrei Vlad este cotat la 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare