Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB II - CSA Steaua 1-2. Meci incendiar, sub privirile lui Gigi Becali. Steaua a marcat golul victoriei în minutul 90, cu un om în minus. Opriţa, două din două în Liga 3

FCSB II - CSA Steaua 1-2. Meci incendiar, sub privirile lui Gigi Becali. Steaua a marcat golul victoriei în minutul 90, cu un om în minus. Opriţa, două din două în Liga 3

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, într-un meci din etapa cu numărul doi din Liga 3. Echipa lui Daniel Opriţa, favorită la promovare, are două victorii în două meciuri.

LIVE | FCSB II - Steaua 1-2

  • FCSB II: Udrea - Timiş, Trif, Popescu Octavian, Botezatu - Tand, Ardelean, Flavius - Chiriţoiu, Moldovan, Paul
  • Steaua: Muşat, A. Ilie, Wallace, Beţa, Morariu, Bărbulescu, Mihăescu, Chipirliu, A. Zaharia, Pacionel, Elek

Final de meci. 

Min. 90: GOL Steaua! Antohi punctează în ultimul minut regulamentar al meciului. 

Potrivit paginii de Facebook AS47, Gigi Becali, dar şi tot staff-ul FCSB asistă la partidă. 

Min. 65: GOL Steaua! Chipirliu a egalat pentru "militari". 

Min. 62: Eliminare la Steaua! Morariu a văzut cartonaşul roşu pentru un gest nesportiv. 

Min. 55: Ocazie Steaua! Antohi a ratat din şase metri, cu capul. 

Min. 48: Ocazie Steaua! Lovitura de cap a lui Chipirliu a trimis mingea în bară. 

Min. 46: Schimbări la Steaua. Au ieşit Mihăescu, Beţa şi Pacionel. Au intrat Răsdan, Băjenaru şi Antonio Vlad

A început repriza a doua. 

Min. 45+2: GOL FCSB II! Ardelean a marcat din penalty. 

Min. 33: Ocazie Steaua! Execuţia lui Zaharia, din lovitură liberă, trece puţin pe lângă bara porţii lui Udrea. 

Min. 23: O nouă ocazie pentru Steaua! De data aceasta, Elek a şutat pe mijlocul porţii. 

Min. 23: Ocazie Steaua! Zaharia trece pe lângă deschiderea scorului. Steaua va avea din nou o lovitură de la colţ. 

Min. 13: Ocazie Steaua! Pacionel a fost aproape de deschiderea scorului, dar Steaua a obţinut doar un corner. 

Min. 3: Ocazie FCSB II! Muşat a scos mingea de sub bară. 


UPDATE | FCSB n-a fost de acord cu transmiterea meciului pe canalul de YouTube al Stelei, astfel că ultraşii echipei din Ghencea au mers la baza de pregătire a FCSB-ului, din Berceni, pentru a fi alături de jucătorii lui Daniel Opriţa.

Steaua Bucureşti în deplasare la Fotbal Club Sporting Bucureşti /Fotbal Club Sporting Becali. #aicieSteaua #spiritdeluptă

Publicată de AS47 pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

FCSB II - CSA Steaua, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, sâmbătă, ora 17:00

În runda cu numărul 2 din seria 4 a celui de-al treilea eşalon fotbalistic din România, FCSB II va încerca să le pună piedică celor de la CSA Steaua în drumul spre promovare. Roş-albaştrii au însă un început greu de sezon. În runda inaugurală, FCSB II a avut parte de un alt derby, pe care l-a pierdut însă dramatic. Echipa a doua a clubului lui Gigi Becali a fost învinsă de către Dinamo II, scor 2-3, în ciuda faptului că a condus în două rânduri pe tabela de marcaj, cu 1-0 şi cu 2-1. 

În zilele premergătoare meciului cu CSA Steaua, fotbaliştii lui FCSB II au rămas pentru o scurtă perioadă de timp şi fără antrenor. După explozia de cazuri de COVID-19 de la prima echipă, tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă a fost trimis de urgenţă în Serbia, acolo unde a avut misiunea de a îl ajuta pe Mihai Pintilii să obţină calificarea în turul trei preliminar al UEFA Europa League, lucru care s-a şi întâmplat. FCSB s-a impus la Topola după un adevărat thriller: 6-6 (11-10 după loviturile de departajare). 

FCSB II - CSA Steaua, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, sâmbătă, ora 17:00

De cealaltă parte, echipa lui Daniel Opriţa are ca obiectiv promovarea în Liga 2. Acest lucru s-a văzut încă din prima etapă, atunci când „militarii” au trecut fără probleme de CS Baloteşti. CSA Steaua s-a impus pe propriul teren cu scorul de 5-1. Spre deosebire de formaţia gazdă, oaspeţii au de partea lor experienţa. Opriţa are în lot mai mulţi jucători care au evoluat în trecut în primele două eşaloane. Este vorba despre fundaşii Dean Beţa, Wallace şi Călinţaru, mijlocaşii Mihăescu, Răsdan, Alexandru Zaharia, Enceanu şi Băjenaru şi atacanţii Robert Elek şi Bogdan Chipirliu.

„Militarii” au un lot cotat la 1,9 milioane de euro, spre deosebire de adversara ei, care este cotată la doar 525 de mii de euro. Pentru CSA Steaua acesta va fi doar primul derby de care trebuie să treacă în tenativa de a ajunge în Liga 2. Din seria în care se află trupa din Ghencea mai fac parte şi echipe precum Dinamo II, Rapid II sau Progresul Spartac. 

 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaualiga 3live text 

viewscnt
Articole similare