Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB în corzi I Tribunalul Bucureşti a respins ieri o cale de apărare în procesul în care sunt în joc 37 de milioane de euro!

FCSB în corzi I Tribunalul Bucureşti a respins ieri o cale de apărare în procesul în care sunt în joc 37 de milioane de euro!

FCSB

Comentarii

Tribunalul Bucureşti a respins ieri o cale de apărare a FCSB şi a amânat pentru 7 martie pronunţarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Becali daune de 37 de milioane de euro

Ieri, judecătorii Tribunalului Bucureşti s-au pronunţat pe acest caz şi-au anunţat că au respins o excepţie de apărare a FCSB! "Avocaţii FCSB au invocat faptul că acţiunea CSA Steaua ar fi fost tardivă, dar instanţa nu a ţinut cont şi a respins argumentul. Cazul va merge mai departe, noul termen urmând să aibă loc pe 7 martie", au precizat surse judiciare pentru Gazetă
 
Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel. Procesul a început în septembrie 2016, iar până acum au fost mai multe termene şi amânări. După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: steauafcsbproblemetribunalscandaldezvaluiridecizie 

viewscnt
Articole similare