Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, în grafic! Toni Petrea, după ce echipa s-a apropiat de U Craiova în clasament: "Voiam să nu intrăm în panică"

FCSB, în grafic! Toni Petrea, după ce echipa s-a apropiat de U Craiova în clasament: "Voiam să nu intrăm în panică"

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, a oferit o primă reacţie, după ce echipa sa a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 2-0.

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci al etapei a noua a Ligii I. Golurile au fost înscrise de Iulian Cristea şi Florin Tănase.

"Ce ne-a interesat ne-a ieşit. Jocul a fost bun, ţin să-i felicit pe jucători pentru joc şi rezultat. Mă gândeam că dacă nu înscriem, să nu intrăm într-o panică. Mereu îi încurajez pe fundaşi să ajungă în careu, să nu stea doar în apărare. 

În prima repriză am întâmpinat ceva greutăţi şi am considerat că Sergiu Buş trebuie să apară pe teren. Am vrut să-l vedem şi pe Şut. Buş a avut şi puţin ghinion, dar important e ca jucătorii care intră pe teren să dea totul pentru echipă. Mai sunt multe meciuri de jucat, e bine că acumulăm puncte, e bine că suntem sus", a declarat Toni Petrea.  

U Craiova conduce în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul secund, cu 21 de puncte, iar CFR Cluj e pe trei, cu 18 puncte. 

Afla mai multe despre: toni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare