Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB începe cursa către grupele Europa League. Toni Petrea îi avertizează pe jucătorii săi

FCSB începe cursa către grupele Europa League. Toni Petrea îi avertizează pe jucătorii săi

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să debuteze în Europa League, în turul I preliminar al competiţiei, împotriva armenilor de la Shirak.

Partida se va desfăşura joi, în manşă unică, pe Arena Naţională de la 21:30. Cele mai importante faze ale meciului pot fi urmărite în format live text pe site-ul telekomsport.ro.

Roş-albaştrii pornesc drumul către grupele celei de-a doua competiţii ca importanţa, la nivel intercluburi, cu un adversar accesabil şi au şi avantajul de a juca pe teren propriu. FCSB va încerca să rupă blestemele ultimelor două sezoane, când au fost eliminaţi din play-off-ul Europa League (n.r. - ultima fază eliminatorie în afară de grupe) fie de Vitoria de Guimaraes, fie de Rapid Viena.

Obişnuită în vremurile bune să prindă cel puţin grupele Europa League, FCSB nu îşi poate permite un pas greşit în faţa celor de la Shirak.

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a declarat că nu are emoţii înaintea debutului său din ipostaza “principalului” în cupele europene. Cu toate acestea, tehnicianul le atrage atenţia roş-albaştrilor că fiind vorba de o confruntare într-o singură manşă, partida trebuie tratată cu maximă seriozitate.

"Suntem conştienţi de importanţa acestei partide şi în acelaşi timp şi de dificultatea ei şi spun asta pentru că această calificare se va juca într-un singur meci. În condiţiile date, trebuie să fim foarte atenţi, să tratăm meciul foarte serios şi am încredere că vom presta un joc bun şi vom obţine un rezultat care să ne califice în turul următor.

Faptul că jucăm acasă este un avantaj prin prisma asta, că nu mai facem deplasarea, nu pot spune că avem un avantaj foarte mare jucând fără spectatori. E păcat acest lucru, dar nu avem ce să facem. Am trecut de faza asta, cu emoţiile. Am mai trăit experienţa meciurilor europene din altă postură şi e un lucru foarte frumos.

Am făcut studiul adversarului atât cât am putut. Ei au disputat o singură partidă de la reluarea campionatului, meciul de sâmbătă l-au amânat pentru a-şi odihni jucătorii, probabil. Ştim câteva lucruri despre ei. Probabil că vin aici cu gândul să scoată maximum, dar pe noi asta nu trebuie să ne afecteze foarte tare. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să ne impunem stilul.", a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre FCSB şi Shirak, contând pentru primul tur preliminar al Europa League.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare