Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB începe revoluţia. Becali renunţă la nouă jucători şi îi cedează la o altă echipă în vară. Unde vor juca în sezonul următor

FCSB începe revoluţia. Becali renunţă la nouă jucători şi îi cedează la o altă echipă în vară. Unde vor juca în sezonul următor

FCSB

Comentarii

Academica Clinceni este liderul autoritar al Ligii a II-a şi, totodată, echipă cu cele mai mari şanse de promovare. Cu opt etape rămase de disputate, ilfovenii au un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului doi şi un altul de şapte puncte de ocupanta locului de baraj, Universitatea Cluj.

În aceste condiţii, echipa pregătită de Ilie Poenaru a început să-şi facă planurile pentru sezonul viitor, când speră că va evolua în Liga I. Astfel, toţi cei nouă jucători împrumutaţi de la FCSB, Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horşia, Mihailov Mitrov, Ionuţ Dinu şi Salvatore Marrone, vor rămâne la Academica Clinceni şi în stagiunea următoare.

"E normal ca jucătorii să rămână aici. N-am avut o discuţie pe tema asta. E clar că în momentul în care vom promova, pentru că încă n-am promovat, jucătorii vor rămâne aici. O mare parte din lot va rămâne alături de noi. Vom aduce câţiva jucători, dar mare parte din lot va continua la Liga I.

De ce să plece la altă echipă? Pot juca foarte bine aici. Din punctul meu de vedere, nu va avea loc o remaniere masivă a lotului. Încă n-am discutat, pentru că mai sunt opt etape şi se poate întâmpla orice. Noi vrem să o luăm totul pas cu pas. Când vom fi promovaţi, vom discuta şi acest aspect" , a declarat Ilie Poenaru pentru prosport.ro.

La finalul acestui sezon, Gigi Becali a anunţat că va renunţa şi la serviciile altor trei jucători, Florentin Matei, Adrian Stoian şi Raul Rusescu.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauau cluj 

viewscnt
Articole similare