Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB începe transferurile I Ei sunt cei 5 jucători pe care vicecampioana vrea să-i convingă să vină să semneze!

FCSB începe transferurile I Ei sunt cei 5 jucători pe care vicecampioana vrea să-i convingă să vină să semneze!

FCSB

Comentarii

Cu transferuri de milioane de euro, Gigi Becali, nu se opreşte şi vrea să mai aducă sub comanda lui Nicolae Dică alţi cinci jucători de mare valoare.

"O să vedeţi că aduc la Steaua cei mai buni tineri jucători pe care îi are fotbalul românesc. Investesc în ei milioane de euro şi apoi îi vând în străinătate, aşa cum am făcut şi cu Stanciu", spune patronul roş-albaştrilor. 

Dacă în ultima perioadă de transferuri la Steaua au ajuns Florin Coman şi Dragoş Nedelcu, Becali vrea ca în următoarele perioade de transferuri să convingă alţi cinci jucători să vină la Steaua.

Este vorba de Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, Alexandru Cicâldău de la Viitorul, Cosmin Bârnoi şi Sebastian Mailat, amândoi de la ACS Poli Timişoara, dar şi pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaş. 

În ultimii ani, Becali a scos bani buni din buzunar pentru jucători tineri. Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Andrei Vlad, Dennis Man, Florin Tănase, Mihai Bălaşa sau Alexandru Tudorie l-au costat pe latifundiarul din Pipera aproape 8 milioane de euro. Iar afacerile cu puştii l-au şi ajutat: Nicuşor Stanciu a ajuns la Anderlecht contra 9,8 milioane de euro, Vlad Chiricheş la Tottenham pentru 8,5 milioane de euro şi Florin Gardoş la Southampton contra 6,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanalexandru cicaldaudarius olarusebastian mailatcosmin barnoitransferurifcsbsteauagigi becalinicolae dica 

viewscnt
Articole similare