Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ironizată de fanii lui Backa Topola după tragerea la sorţi din Europa League! "Este doar o echipă românească de vitrină. Va fi o victorie uşoară"

FCSB, ironizată de fanii lui Backa Topola după tragerea la sorţi din Europa League! "Este doar o echipă românească de vitrină. Va fi o victorie uşoară"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB va evolua, în deplasare, cu Backa Topola (Serbia), în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.

  • Întâlnirea va avea loc într-o singură manşă, la 17 septembrie.
  • FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi.
  • Backa Topola a ocupat locul 4 sezonul trecut, după Steaua Roşie Belgrad, Partizan Belgrad şi Vojovidna Novi Sad. Acum, după şase etape, este pe locul 10.

Imediat după ce Backa Topola şi-a aflat adversara din turul 2 preliminar Europa League, fanii clubului au luat cu asalt secţiunea de comnetarii de pe pagina de Facebook a echipei din Serbia:

"Adversar dur şi inconfortabil, dar nu m-ar mira să trecem de ei, deşi sunt probabil mai buni pe hârtie" / "Doar aici poţi câştiga! Hai TSC! Să mergem! Nu acesta este locul să câştige ei" / "Hai băieţi că trebuie să-i batem, pentru noi! Faceţi tot ce puteţi!!!!" / "Hai Topolya! Aceasta este doar o echipă românească de vitrină. Va fi o victorie uşoară!" / "Daca tot e meci acasă, sper ca terenul să se rezolve cumva. Hai, TSC" / "Vom câştiga...", au scris în secţiunea de comentarii sârbi, maghiari, dar şi etnici manghiari din România şi din Serbia. 

În Bačka Topola, dintre cei 33,321 de locuitori, 19,307 sunt etnici maghiari. De altfel, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a trimis echipei locale 9.5 milioane de euro: „De ce am investit atâţia bani în Serbia? Pentru că aici locuiesc mulţi maghiari, iar ţara noastră este preocupată de soarta tuturor cetăţenilor de etnie maghiară, oriunde ar locui”, a susţinut Viktor Orban

"Al doilea meci pe scena europeană îl jucăm pe terenul de acasă împotriva unei echipe din România, FCSB. În maximum 24 de ore vom confirma locaţia şi ora meciului", a scris Backa Topola pe Facebook. 

Afla mai multe despre: fcsbbacka topolaeuropa league 

viewscnt
Articole similare